Itt az ideje, hogy úgy tündököljön, mint a sztárok a vörös szőnyegen

Itt az ideje, hogy úgy tündököljön, mint a sztárok a vörös szőnyegen

A lábak simasága és ápoltsága éppen elegendő ahhoz, hogy minden nő igazi sztárnak érezhesse magát. A Gillette Venus márka, a női lábápolás szakértője arra vonatkozóan ad tippeket, hogyan teheti lábait még vonzóbbá. Legyenek olyan lábai, mint a vörös szőnyegen lépkedő sztároknak, amikor kilépnek a rivaldafénybe.


Íme néhány tipp, hogy lábai minden nap Oscar-díjas szerepben tűnjenek fel:

1. A simaság elengedhetetlen

Vegyen egy forró fürdőt, adjon hozzá illóolajokat, és vegye körül magát illatgyertyákkal. Ettől teljesen ellazultnak érzi majd magát. A bőre ugyancsak megpihen, megfelelően felpuhul és felkészül az esti szőrtelenítésre. Hogy a szőrtelenítést kellemessé tegye, használjon Venus Embrace borotvát, melyet kifejezetten nők számára fejlesztettek ki.  A billenőfejen található  5 pengét krémezőcsík öleli körbe, amely követi a test kontúrvonalait és segít tökéletesen simává varázsolni a bőrt.

2.  Ragyogó lábak

Borotválás után kenje be bőrét egy kis olajjal vagy csillámos krémmel, elsősorban a lábszárra. A ragyogó bőrtől lábai hosszabbnak hatnak majd. Ha szeretné, hogy  bőrtónusa fényes és egyenletes legyen, vigyen fel egy kis bronzosító testápolót, majd ha a bőre beszívta, tegyen egy kis önbarnítót a combok belső és külső oldalára.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3.  Magas sarkúban kecsesenA hosszú és formás lábak csak úgy vonzzák az emberek tekintetét, és izgalmat, bámulatot keltenek. Ha lábai természetüknél fogva  nem nyúlánkak, néhány trükk segítségével hosszabb hatást érhet el. Egy kis csillogó krém vagy testápoló segít lábait karcsúvá és rendkívülivé varázsolni, főleg az esti fényben. A magas sarkú szandál szintén jó választás, hiszen optikailag hosszabbítja a lábakat.

4. Csábító hajlékonyság

A lábak ellazításában segíthet egy masszázs kesztyűvel végzett masszázs, amelyet körkörösen, valamint felfelé haladó mozdulatokkal kell végezni. A rendszeres masszázs elősegíti a kozmetikumok felszívódását, valamint még a cellulit kialakulását is megelőzi. ha mégis előfordul, célszerű narancsbőr elleni kozmetikumot használni.

5. A testmozgás előnyei

A sztárok tisztában vannak vele, hogy a sportnak nemcsak kedvderítő, hanem alakformáló hatása is van. Pompás testük heti 3-4 edzés eredménye. A legnépszerűbb alakformálók sorába tartozik a gyorsfutás, amely által szexi lábak és fenék érhető el, valamint a hosszú gyaloglótúrák. Emiatt érdemes összegyűjteni egy sor gyakorlatot, melyek otthon is elvégezhetők. Napi 30 perc elegendő. Azonban ha a körülmények nem megfelelőek, végezzen láberősítő gyakorlatokat. Ne feledje, nem szükséges a hollywoodi sztárok példájának mentén profi személyi edzőt fogadnia ahhoz, hogy olyan karcsú lábai legyenek, amiről mindig is álmodott.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által