Körömerősítés otthon

Körömerősítés otthon

Minden nő szeretne erős, hosszú és szép körmöket, melyeket akár gondos otthoni ápolással is szebbé varázsolhatunk.


  • A körmünknek is szüksége van arra, hogy levegőzzön, ha állandóan lakk van rajta, töredezett és gyenge lesz. Esténként hidratáljuk a kezünket, a körmeinket is beleértve.
  • A körömlakk lemosásához csak acetonmentes körömlakklemosót használjunk,  mivel az aceton szintén gyorsan kiszárítja  a körmöket.
  • Készítsünk olívaolajból körömápoló pakolást. Az olíva könnyen felszívódik és puhává, mégis ellenállóvá teszi a körmöket. Legalább 15 percig tartsuk az olajban az ujjainkat, majd éjszaka húzzunk kesztyűt, hogy jobban hasson a pakolás.
  • Körömerősítéshez használjunk vazelint  és naponta dörzsöljük át vele a körmeinket, így ellenállóak  és kevésbé törékenyek lesznek.
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

 Milyen szín illik hozzám?
 Kötött- és gyapjú pulóverek
 A jó alvás titka

Vannak egyéb ötletei az egészséges körmökkel kapcsolatban? Ossza meg másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által