Kötött- és gyapjú pulóverek

Kötött- és gyapjú pulóverek

Mindannyian szeretjük gyapjú- és kötött pulóverbe bugyolálni magunkat, különösen a hideg téli napokon. Nem árt azonban tudni, hogy milyen testalkathoz milyen pulóver illik a leginkább.


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Vékony testalkat, átlagos magasság
A legjobb megoldás a fodros mintázatú pulóver, mivel viselőjének teltebb formát kölcsönöz. A környak, illetve a nagyméretű gallér optikailag növeli a melleket, melyre egy másik megoldás az álló gallér vagy a mellrésznél mintás (vagy zsebes) pulóver viselete.
Tipp: A pulóverhez hordott nadrág lehetőleg legyen sima és egyszínű, mivel pl. a függőleges csíkozás csak tovább vékonyítja a lábakat.

Vékony és magas testalkat
Amennyiben magas és vékony testalkattal rendelkezik, megengedheti magának a luxust hogy hosszú pulóvereket hordjon, s ezáltal az elegancia beláldozása nélkül hangsúlyozhatja karcsú vonalait. Általában ez a testalkat hosszabb nyakkal párosul, vagyis mindenféle gallér jól mutat. Ha Önnek mégis rövid a nyaka (vagy nagyok a mellei), a magasnyakú garbó kivételt képez ezalól.
Tipp: A garantált siker érdekében készítsen tunikát egy hosszú, fodrokkal tarkított pulóverből, amelyhez húzzon fekete cicanadrágot és közepes szárú csizmát.

Alacsony és zömök
Számukra az ideális pulóver sima és szűkszabású, mivel ezek vékonyítanak. Ettől függetlenül nyugodtan választhat kedvenc színe és mintázata közül, feltéve ha a pulóver mérete nem túl nagy.
A teória, - miszerint csak a semleges színű és sima pulóverek mutatnak, - nem is állhatna távolabb az igazságtól. Elsősorban ugyanis a méretnek kell stimmelnie, különben csak még jobban kihangsúlyozza a tényt hogy valaki, nos... alacsony és zömök.
Ennél a testalkatnál a vízszintes csíkozású pulóverek szintén nem jöhetnek szóba, mivel ez a mintázat is teltséget kölcsönöz.
Ami a nyak kialakítását illeti, a legjobb megoldás a "V" nyak, amely megnyújtja a törzset.

Széles csípő
A széles csípő elrejtése érdekében válasszon a vállakon hangsúlyos pulóvert, mivel ,szélesíti" a felsőtestet s ezzel eltereli a figyelmet a derék alatti területről.
Tipp: A sima és szűk szabású nadrágokat részesítse előnyben, hogy testrészei egyensúlyban legyenek egymással.

Szeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által