Kreatív farsangi jelmezek

Kreatív farsangi jelmezek

Készítsünk jelmezt olyan ruhadarabokból, amelyeket később hozzáadhatunk a ruahatárunkhoz.


Felejtsük el a boltban vett, előre csomagolt jelmezeket és készítsünk olyat, amit az alkalom után is felvehetünk. A jelmezek általában egyszer használhatóak fel, ezért miért költenénk rá, ha ritkán, esetleg egyáltalán nem vesszük fel többet?

Készítsünk inkább egy sokoldalú, vagy kiegészítőkhöz igazítható, kreatív farsangi ruhát. Ha már öltöztünk kalóznak, udvari bolondnak, királynőnek vagy egyéb ismert karakternek, akkor ideje kipróbálni egy olyat,ami változatos és egy esténél tovább tart. Gondolkodjunk egy rövid, fekete koktélruhában vagy színes hajpántban, fodros szoknyában, egyberuhában egy tunika alatt vagy szűk bőrnadrágban és egy hozzávaló, fényes, gyöngyös toppal az alkalom kedvéért. Íme pár ötlet, ami beindíthatjafantáziánkat, egy csipet szeszélyességgel, dögösséggel és csillogással. Végülis a farsang arra való, hogy elengedjük képzeletünket:

  • Vámpír nővérke: fehér ruha vércsíkokkal és cseppekkel.
  • Iskoláslány: szoknya, pulcsi, térdzokni, sportcipő és lófarok.
  • Titkos ügynök: napszemüveg, hosszú, fekete kabát és csizma.
  • Nyomozó: Fedora kalap, öltöny, viharkabát és bilincs.
  • Szépségkirálynő: hosszúruha, váll fölött átvezetett szalag .
  • A '20-as évek fenegyereke: vagány, fekete ruha, mintás fejpánt, hosszú gyöngysorok, tollas boa.
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Vegyük elő a fantáziánkat és fejezzük ki a humort egy vad parókával sminkkel és műszempillával, a komolyságot fekete kesztyűvel,a dögösséget pedig fűzővel és nerc harisnyával. Hanyagoljuk a kiegészítőket- szükség lesz mindkét kezünkre. A titokzatos hatás érdekében viseljünk díszes, vagy velencei maszkot. Keressünk kiegészítőket a szekrényben, amelyek jól mutatnak a jelmezhez. Egy pár cipő vagy egy kalap is inspirálhatnak bennünket: egy saru fehér tógával és övvel görög istennőnek, egy csillogó papucs és színes köpeny pedig gésává változtathatnak bennünket. Egy cowboy kalap mellé beszerzett bandanna és egy farmer vagy szalmából készült Panama-kalap szintén komplett jelmezül szolgálnak.

Fejtollak és szárnyak segítségével Brazil szambatáncosok lehetünk. Ha viseletünk most egy jelmez, később pedig stílusos öltözék, az csak még egy indok az ünneplésre.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által