Maradjunk stílusosak, kortól függetlenül!

Maradjunk stílusosak, kortól függetlenül!

Nem csak a fiatalok nézhetnek ki jól! Néhány hasznos praktika elsajátításával finomíthat saját stílusán, és jól nézhet ki függetlenül attól, hogy szülinapi tortáján hány gyertya is ég…


Bizonyára emlékszik még rá, amikor pár ezer forinton kívül semmi másra nem volt szüksége, csak egy adag bátorságra ahhoz, hogy nagyszerűen nézzen ki. Huszonévesen bármilyen ruhát viselhetett – még a melléfogásait is elnézték, mert volt bátorsága szokatlan kombinációkat kipróbálni.

Talán jól jöhet most néhány praktikus jó tanács, hogy ha mamák vagyunk is, akkor is jól nézzünk ki!

Hogyan fejlődik a stílusa?

A csinos külső utáni vágy az évek múltával sem változik, viszont öltözködési szokásai kétségkívül fejlődnek. A jó hír az, hogy a ruhák kiválasztása továbbra is ugyanolyan élvezetet fog nyújtani, mint fiatalkorában.

A történelem során még sosem volt elérhetőbb a divat világa a harmincas, negyvenes éveikben járó nőknek, mint ma. Ma már rengeteg jó nevű tervező és belvárosi divatszaküzlet törekszik arra, hogy olyan kollekciókat tervezzen, mely elnyeri a harmincon, negyvenen felüli korosztály tetszését is. 

Egy élete teljében lévő, magabiztos nő sokkal jobban érzékeli, hogy mi az, ami jól áll neki, mint fiatalkorában. Ezen kívül egy érett nő rendelkezik azzal a bölcsességgel és visszafogottsággal is, hogy az üzletekben tornyosuló olcsó és csillogó vacakok helyett olyan klasszikus darabokra költse pénzét, melyek hosszú éveken keresztül divatosak és minőségiek maradnak.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Öltözködjön aszerint, hogy mit fog csinálni és, hogyan érzi magát!

Ahogy az idővel változunk, nemcsak a testsúlyunk változása határozza meg, milyen ruhákat vásárolunk; a fő szempont a gyakorlatiasság. Amíg huszonévesek vagyunk, a legfőbb kritérium, hogy milyen alkalomra veszünk ruhát, ám az idő előrehaladtával nem csak öregszünk, de bölcsebbé is válunk: már nem azon jár az eszünk, hogy milyen ruhadarab viselésével juthatnánk be egy szórakozóhely VIP-részlegébe, sokkal inkább az érdekel minket, hogy meleg-e az adott ruha, vagy éppen mosható-e mosógépben.

Viszont ez még nem ok arra, hogy ne próbáljunk ki új dolgokat! Egy radikális stílusváltás helyett inkább próbálja meg apránként megváltoztatni külsejét. Kezdje például azzal, hogy kiválaszt pár dolgot az aktuális divattrendekből, melyek illenének a jelenlegi ruhatárához. Vonzó és divatos nőként jelenhet meg, ha amúgy szolid ruhájához felvesz egy csipkés topot vagy egy szép, mintás harisnyát. Ugyanígy ne rettenjen el a színektől sem! Túl sok nő ragad le a hagyományos, főleg egyszínű darabokból álló ruhatárnál, mert ezekből a legkönnyebb összehangolni öltözéket. De ha egyszínű ruháját feldobja pár színes és egyedi kiegészítővel, vagy egy színes ruhadarabbal, máris változtatott külsején.

Kövesse a divat változásait!

A divatmagazinok, vagy divattal foglalkozó honlapok mindig naprakész információkkal szolgálnak az újdonságok felől, érdemes őket nézegetni!

Azért ne felejtse el, vannak dolgok, amiket csak a tinik vehetnek fel! Még a vékony, tökéletes testalkatú szerencséseknek is kétszer meg kéne gondolniuk, hogy felvesznek-e egy extra-rövid miniszoknyát, vagy egy hasig érő topot, nehogy a „divatos” cikivé váljon!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által