Milyen szín illik hozzám?

Milyen szín illik hozzám?

Van, akinek egyes színek kifejezetten előnyösek, mások azonban egyszerűen nem állnak jól. Hogyan döntsük el, hogy milyen színek illenek hozzánk?


  • Alapszabály, hogy a ruhánk, vagy a hajunk színválasztásánál elsősorban ne a divatot kövessük! Mindig a hajunk, bőrünk és a szemünk színe határozza meg, hogy milyen színek állnak jó, vagy éppen rosszul.
  • Minél idősebbek vagyunk, annál inkább a világos színek állnak jól. A sötét színek kiemelik a karakteres vonásokat, így az elmélyült ráncokat, határozott vonalakat is erősítik. 
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

 Körömerősítés otthon
 Kötött- és gyapjú pulóverek
 Álmatlanság ellen - ital receptek

Ön melyik színt hordja legszívesebben? Ossza meg másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által