Munkahelyi divat: klasszikusok különböző stílusban

Munkahelyi divat: klasszikusok különböző stílusban

A stílusos megjelenés nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon sok ruhának kell lenni a szekrényünkben. Ha van néhány klasszikus darabunk és -ügyesen kombináljuk őket, minden nap más nőként léphetünk be a munkahelyünkre.


A divat olyan, mint a főzés: ha megvannak hozzá a tökéletes alapanyagok, minden recept sikerül: ugyanez vonatkozik az öltözködésünkre is.
Fehér blúz, farmer, kosztüm, magas sarkú cipő, ceruzaszoknya – ezek azok az alapdarabok, amelyek nem hiányozhatnak a szekrényünkből, ha minden nap stílusos öltözékben szeretnénk megjelenni a munkában.

Fehér blúz: ha van olyan ruhadarab, amellyel biztosan nem hibázhatunk, az kétségtelenül a fehér blúz. Úgy alkalmazkodik a többi ruhához, mint egy kaméleon, és sosem megy ki a divatból. Mindegy, hogy sportosan elegáns, egyszerű, vagy csini öltözékre vágyunk, minden stílushoz illik. Igazán egyedi attól lesz, hogy milyen fazont választunk magunknak. Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, a blúzt a most oly divatos módon félig betűrhetjük a farmerünkbe, hátul pedig hagyjuk lazán lógni.

Nadrágkosztüm: csak beleugrunk és rögtön profinak és hozzáértőnek látszunk. Pontosan olyannak, amilyennek egy dolgozó nőnek lenniekell. Ráadásul a kosztümök igazán praktikusak is, ugyanis nem kell sok mindent egymással kombinálni, hanem magában hordozza mindazt, ami egy tökéletes öltözékhez szükséges. A különböző blúzokkal és kiegészítőkkel (fülbevaló, nyaklánc) varázsolhatjuk minden nap mássá.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ceruzaszoknya: ez egy olyan térdig érő szoknya, amely alul szűkebbre van szabva. Igaz, hogy nem a legkényelmesebb ruhadarab, de garantáltan a legcsinosabb. Ha ilyet veszünk fel, biztos sikerre számíthatunk. Sőt, ha munka után szórakozni megyünk a kollégákkal, akkor is tökéletes.

Sötét farmer: ha a munkahelyünkön megengedik, sokszor hordjuk, ugyanis a hozzá felvett felsővel minden nap más stílusúak lehetünk. Az átlagos alkatúak válasszanak egyenes szabásút, és kombinálják pólóval, selyemblúzzal vagy blézerrel – kedvük és hangulatuk szerint. Akinek pedig vastag a vádlija vagy a combja, annak inkább a bővülő szárú lesz az ideális fazon.

Magas sarkú cipő: egy nőnek szüksége van legalább egy pár magas sarkú cipőre még akkor is, ha általában laposban jár. Ennek egyszerűen az az oka, hogy a magas sarkú cipő bármilyen öltözéket képes feldobni. Ráadásul optikailag nyújtja az alakot, a járásunkat pedig nőiessé és kecsessé varázsolja.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által