Női alak

Női alak

Mi nők, ahányan vagyunk, annyi méretben és formában létezünk, akárcsak egy doboz, nyálcsorgatóan finom bonbon. Azonban nem mindenki jó abban, hogy az alakjának megfelelő ruhadarbokat ideálisan válogassa össze.
Tracy Trynan, a közismert hollywoodi stylist most segít beazonozítani természetes idomainkat és a legjobbat kihozni abból. Az idei Valentin napon kivételesen ne egy süteménnyel ajándekozzuk meg magunkat, hanem vegyük szemügyre ezt a kis útmutatót, találjuk meg saját formánkat és öltözzünk elbűvölően!

A négyszögletes: törekedjünk darázsderékra!
Ha mellkasunk és csípőnk szélessége körülbelül azonos vonalban helyezkedik el, derekunk azonban kicsit keskenyebb, akkor négyszögletes formánk van. "A titok nyitja ez eseten a felül és alul viselt ruhadarab kontrasztjában rejlik."- mondja Trynan. Ajánlata a következő:

  • Párosítsunk világos felsőt sötét alsóval
  • Mintás fölsőhöz válasszunk egy szolid színű szoknyát, vagy nadrágot (vagy fordítva)
  • Tűrjünk be egy bő felsőt szűk nadrágba
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

"A szögletes formánál fontos, hogy kiemeljük a derékvonalat."- javasolja Trynan. Laza, lógó darabok, az alakunkat kiemelő ruha egy nagy övvel, vagy szűk szoknya fodros blúzzal. "A szögletes formájú hölgyek bátran hordjanak mintás ruhadarabokat, illetve a szűk és a bokáig érő farmer is csinosan mutat rajtuk." Trynan azt javasolja, hogy a szögletes forma esetén kerüljük a teljesen bő összeállításokat, helyette magasszárú nadrágokkal, szoknyával, pulcsikkal emeljük ki a derékvonalat.

Körteforma: hangsúly a felsőtestnek
A körteforma jellemzője a vékony mellkas és szélesebb csípő, illetve derék. "Fontos, hogy megnöveljük a felsőtest volumenét és kiemeljük a derék vonalát."- mondja Trynan. Az ideális viselet:

  • blézerek
  • válltöméses blúzok
  • élénk színű vagy mintás felsők

A körte formánál is bátran kombináljuk a ruhadarabokat, azonban ügyeljünk arra, hogy míg a felsőtest hangsúlyos, addig alul "lazák" maradjunk. "Kerüljük a tapadós darabokat, mint a legginget, szűk szoknyát vagy farmert."- javasolja Trynan. "Egy trapéz- vagy egy szélesebb szárú nadrág vagy hosszított kardigán sokkal jobban mutat."

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!