Női alak

Női alak – 2. rész

Mi nők, ahányan vagyunk, annyi méretben és formában létezünk, akárcsak egy doboz, nyálcsorgatóan finom bonbon. Azonban nem mindenki jó abban, hogy az alakjának megfelelő ruhadarbokat ideálisan válogassa össze


Homokóra: engedjük kirajzolódni a vonalakat!
A homokóra forma esetében a mellkas és a derék egy vonalban húzódik, de a csípő keskeny. "A szűk ruhák gyönyörűen kiemelik az alakunkat."- mondja Trynan. "A nadrágok és szövetkabátok csak elrejtik őket." Hordjunk:

  • szúk fazonú ruhákat
  • rövid pulcsikat

Hogy kiegyenlítsünk, "a homokóra formához kell egy kis magassarok, legyen az csizma vagy cipő. A szép lábakat mindenképp érdemes megvillantani." Azonban kerülnünk kell a bokáig érő farmerokat és a minták egyezzenek meg felül és alul is. Egy ruhán átcsatolt széles öv különösen szexi kiegészítő lehet.

Csúcsára állított háromszög: minimális hangsúly a felsőtestnek
"A fordított háromszög szélesebb mellkasból, vékonyabb derékból és hangsúlytalan csípőből áll."- mondja Trynan. Mindezt egyensúlyba hozhatjuk egy feszes toppal és egyenes szárú nadrággal. Válasszunk az alábbi darabok közül:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  • kosztümök
  • mélyen kivágott blúz vagy póló, amellyel kiemelhetjük a dekoltázst
  • hosszabb kardigánok vagy kabátok
  • hosszú, egyenes fazonú ruhák
  • szűk, bokáig érő farmer

A mintás leggingek, egyenes szárú farmerok és szolid fölsők erre a formára lettek kitalálva. "Csak arra ügyeljünk, hogy ne fodros vagy bő blúzokat vegyünk fel hozzájuk, mert azok optikailag megnövelik a felsőtestet" – figyelmeztet bennünket a stylist.
Most, hogy Ön is felnyitotta ezt a kis Valentin-napi csomagot amelyből kiderült, mi áll önnek személy szerint a legjobban, bátran bele is vághat a kísérletezésbe!

Ajánlott bejegyzések:

Hogyan legyünk sikkesek?
Egy divat bennfentes most megosztja önökkel a francia nőkés az igazi csábítás titkát...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test