Nyári babadivat - napozók, kisszoknyák, kalapok

Nyári babadivat - napozók, kisszoknyák, kalapok

A nyári babadivat különös izgalomban tartja a szülőket, ki divatosan, ki klasszikus „habosan”, mások praktikus öltözetben látják szívesen a gyermeküket. De vajon melyek az ideális ruhák a babáknak a kánikulában, és van-e uralkodó trend a babadivatban?


Napozók
A kánikulában a legpraktikusabb ruhák a babáknak az úgynevezett napozó. Az igen bájos ruhácskákban a babák nagyon csinosak, néhány dologra azonban figyeljünk! Valóban kényelmes legyen, a szoros napozóban még jobban melege van a picinek. A ruha applikációi ne zavarják a babát, a fodrok, masnik ne kerüljenek az arcába, ne csiklandozzák őt és mozgását ne korlátozzák!

Sapkák, kalapok
A nyári babadivat elengedhetetlen része a sapka, kendő, kalap. Elsődleges funkciójuk a nap elleni védelem, nem árt azonban, ha jól is mutatnak a picin! Első szabály, hogy olyan fejfedőt tegyünk a babára, ami rajta is marad. Fontos, hogy ne legyen túl szoros és legfőképpen meleg a sapka. A lehető legkönnyebb anyagból készüljön a napvédő, a legjobb, ha olyan sapkát választunk, ami az arcot is árnyékolja, valamint a tarkót. Jó megoldás lehet egy vászonkendő is, ami megóvja a napszúrástól a hőháztartását még nehezen szabályozó apróságot. Bár a kalapok igen bájosak a babákon, nem számítanak a legpraktikusabb viseletnek. Alkalomra kiegészítőnek kiváló egy-egy kalapocska, a strandon azonban nem válik be.

Body, szoknya, poló
A legnagyobb kánikulában mi is a legkönnyebb ruhát vesszük fel, tegyük ezt a legkisebbekkel is! A nyári forróságban sokszor a legideálisabb egy ujjatlan body, ami a baba mozgását nem korlátozza, kényelmes és jól szellőzik. Kerüljük a műszálas, nehezen szellőző anyagból készült ruhákat, ne feledjük, a pici is úgy szenved benne, mint mi, de még szólni sem tud miatta! Sokszor elég a babára egy pelenka, könnyű textillel letakarva békésen alhat a pici az árnyékban.

Bár fontos a nyári babadivat is, a méregdrága ruhák a babáknak fölösleges luxust jelenthetnek, hiszen mindössze néhány alkalommal fogják csak hordani. Nyáron a kényelemre tegyük a hangsúlyt, és csak ezután koncentráljunk a divatra!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által