Nyári kellékek:  hogyan kössük meg a pareót?

Nyári kellékek: hogyan kössük meg a pareót?

Most, hogy tombol a nyár, a strandkellékek – köztük a kendő - már bizosan előkerültek. Tippek ahhoz, hányféleképp köthetjük meg.
Hordjuk ruhaként: minden alakhoz kiváló választás, nőies, és viselete egyszerű.

Fedjük be vele hátunkat, a két végét pedig kössük össze mellkasunkon és válasszunk az alábbi stílusok közül:Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Pántnélküli ruha: Fogjuk meg a szarong két végét és kössük össze őket még egyszer a hátunkon.

Igazítsuk úgy a mellkasunknál, hogy egy csinos, nyári ruhaként hasson. Ha még elegánsabb hatást akarunk elérni, akkor tekerjük a végeit a nyakunk köré, a pántokból pedig kössünk egy masnit a nyakunkhoz.

Mindez előnyösen tűnteti fel az alakunkat és elfedi a csípőnket. Ha nem kötjük meg túl szorosan, akkor a pánt nem hagy nyomot a bőrünkön levételkor. 

Nyári kellékek: hogyan kössük meg a pareót? - 2. rész
Most, hogy tombol a nyár, a strandkellékek – köztük a kendő - már bizosan előkerültek. 

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632