Önbarnító használata

Önbarnító használata

Végre itt a nyár!


És vele a szoknyák és ruhák szezonja... Egész nyáron elegánsnak maradni viszont nem egyszerű, és szó ami szó, szükség van hozzá a tökéletes aranybarnaságra... Hogy mi a megoldás? Egy megbízható önbarnító termék, amely nélkülözhetetlen kelléke ennek a gyönyörű évszaknak! De hogyan kell profin alkalmazni, úgy, hogy csíkmentes eredményt kapjunk? Íme néhány tanács, ha tökéletes eredményt szeretne!

Válassza a megfelelő állagot!
A legjobb eredmény érdekében olyan terméket válasszon, egyszerre elégíti ki az Ön és a bőre igényét.

Spray azoknak, akik mindig rohannak:
A rendkívül praktikus spray a legjobb megoldást nyújtja az idő szűkében szenvedőknek. Száraz réteget juttat a bőrre, amely gyorsan beszívódik.
A spray-k továbbá nem ragacsosak és használatuk után hamar fel is lehet öltözni, amely gyors száradási idejüknek köszönhető (kb. 10 perc). Előnyük ezen kívül még, hogy mivel nem kell bedörzsölni a bőrbe, a test olyan részei is elérhetők vele – pl. a lábak hátsó része vagy a hát – amelyek egyébként nagy kihívást jelentenek.

Zselé a zsíros bőrűek számára:
A zselé friss, nem zsíros állagának köszönhetően alkalmazása gyors és kellemes. Ideális azok számára, akiknek néha fénylik a bőrük és mattítani szeretnék. A száraz bőrűek számára már nem a zselé a legjobb megoldás, mivel jellemzően kiszárítja a hámréteget.

Hab azoknak, akik nem tudnak ellenállni ennek az új textúrának:
Ez az innovatív önbarnító rendkívül egyszerűen alkalmazható, könnyű, krémes textúrájának köszönhetően, amely révén mesésen olvad a bőrbe. Jobban hidratálja a hámréteget, mint a spray vagy az önbarnító kendő, a bőrt pedig puhává és rugalmassá teszi.

Önbarnító tejek és krémek száraz bőrűek számára:
Ezek a klasszikus önbarnító termékek, amelyeknek felviteléhez kell egy kis ügyesség és a bőrbe elég hosszú ideig szívódnak be.
Ennek ellenére a száraz bőr számára a legjobb megoldást jelentik, mivel hosszantartó hidratálást biztosítanak.

Válassza a megfelelő árnyalatot!
Ez, a használat gyakoriságától függ. Ha az első alkalmazás után még túl világos az árnyalat, ismételje meg a felvitelt minden nap, amíg el nem éri a kívánt színt. ezt követően hetente egyszer érdemes használni az önbarnítót az aranybarna szín megőrzése érdekében.

A bőr előkészítése
Rendben, megtalálta az Ön számára legjobb önbarnítót. Azonban, ha tökéletes eredményt szeretne, a művelet megkezdése előtt fontos egy pár dolgot tudnia.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A bőr hidratációja:
Az önbarnító használata előtt legalább egy hétig alaposan hidratálja az arcát és a testét, mivel
ezáltal a bőre puhább és simább lesz, ezáltal pedig jobban beszívódik az önbarnító és szebb lesz az elért eredmény. Ne feledje, minél inkább hidratált a bőr, annál egyenletesebb lesz a barnulás. Tipp: az önbarnítást megelőző napon vigyen fel az arcára tápláló maszkot, hogy még szebb legyen az arcbőre.

Bőrhámlasztás:
Közvetlenül az önbarnító termék alkalmazása előtt használjon bőrradírt a bőrfelszínen lévő elhalt sejtek eltávolítása céljából; különösen figyeljen oda azokra a területekre, ahol jellemzőbb a kiszáradás, mint például a sarok, a térd és a könyök. Ennek köszönhetően garantált lesz a ragyogó és egyenletes barnulás.

Kezdhetjük!
Nos, ne vesztegessük tovább az időt! Az alábbiakból megtudhatja mi a legfontosabb, amikor az önbarnító krémet, tejet, habot vagy zselét alkalmazza…

Az arcon
Használja úgy, mint az alapozót: középről kifelé haladva oszlassa el a bőrön, és ügyeljen arra, hogy ne kerüljön sok a T-zónára (homlok-orr-áll vonala). mivel a szem környékén a bőr érzékenyebb és világosabb, mint az arc többi részén, a természetes hatás érdekében először vigyen fel szemkrémet erre a területre. Ne feledkezzen el a fülekről sem, ide a kezén maradt önbarnítót bemasszírozhatja. Ugyanez érvényes a nyak és a nyakszirt területére is: a csíkok elkerülése érdekében ide is tenyerével vigye fel az önbarnítót. Miután befejezte a termék felvitelét, vattapamaccsal vagy egy törölköző szélével törölje át a szemöldököt és a hajtőt, hogy alaposan eltávolítsa a fölösleget önbarnítót és ezáltal elkerülje a narancsos szín kialakulását.

A testen
A csíkmentes eredmény érdekében áztasson egy nedves flanelt az önbarnítóba, és a lábfejektől indulva haladjon a combok irányába, majd térjen át a test többi részére. A durvább bőrfelületeket hagyja utoljára (térd, sarok, könyök), de ezeken a területeket se alkalmazzon nagyobb mennyiségű barnítót. A hát esetében a legegyszerűbb megoldás a spray használata, mivel így könnyebben hozzáférhet a nehezen elérhető területekhez is. Ha van ideje, hagyjon 30 percet a száradásra mielőtt felöltözik. Ha nincs, hajszárítóval gyorsíthatja a folyamatot. Ha bárhol nem egyenletesen vitte fel a barnítót, gyengéden dörzsölje le (de vigyázzon, le ne dörzsölje a bőrét) és kenje be hidratálóval.
Ezáltal a csíkok kevésbé fognak látszani.

A spray használata
Az önbarnító permetet fújja közvetlenül a bőrre és a tenyerével, felfelé irányuló mozdulatokkal simítsa a bőrbe, de ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje.

Az önbarnító kendő használata
A kendővel az arcon körkörös mozdulatokat végezzen, mintha tisztítókendőt használna, és kerülje ki a hajtőt és a szemöldököt. A test barnítani kívánt részeit egyszerűen törölje át a kendővel, és mielőtt felöltözik, győződjön meg arról, hogy a bőre megszáradt (kb. 10 perc).

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által