Smink tippek: sminkhibák

Smink tippek: sminkhibák

Hogyan kerüljük el, hogy a sminkünktől ne tűnjünk idősebbnek, hanem inkább fiatalabbnak?


Figyeljünk néhány dologra, amit érdemes sminkelés közben elkerülni!

  • Túl sok világos alapozó a szem körül Persze a szem körüli sötét bőr halványabbnak tűnik, ami fiatalít, a szem körüli ráncokba azonban felgyűlik a túl sok alapozó és még jobban kiemeli a bőr öregedését, az apróbb ráncokat. Használjunk kevesebb, jó minőségű korrektort és alapozót!
  • Erős, vörös rúzs A korral a száj körüli vonalak is megereszkednek, ha túlságosan erős színeket használunk, kiemeljük a száj körüli rész ráncait, a fáradt bőr rugalmatlanságát. Használjunk szájkontúrt és lágyabb színeket. Figyeljünk arra is, hogy a sötétebb rúzs mellett az idővel elszíneződött fogak is jobban látszódnak!
  • Túl erős szemceruza. Az erős, fekete szemceruza vonala túl keménnyé teszi a vonalakat, a sötét kontúr nagyon öregíti a tekintetet. Használjunk inkább barna szemceruzát, hagyjuk érvényesülni a szemek csillogását!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


Téli bőrápolás: házi készítésű arcpakolás
A szőrtelenítés története
Alvást segítő módszerek: jóga pozíciókAdja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által