Szem alatti sötét karikák eltüntetése

Szem alatti sötét karikák eltüntetése

A szem alatti sötét karikák a bőr öregedésének és a fáradtságnak a jelei, hogyan enyhíthetjük ezt a kellemetlen jelenséget?


  • Kielégítő alvás: Az alváshiány hatására sápadtabb, rugalmatlanabb és barázdáltabb lesz a bőr, csökken a vérkeringés az arcban, törekedjünk tehát arra, hogy a szervezetünk számára elegendő mennyiséget aludjunk. Figyeljünk rá, hogy lefekvés előtt mindig távolítsuk el a szemünkről a sminket, ellenkező esetben még hamarabb öregszik a bőr a szem körül.
  • Allergia – Az immunrendszer gyengülése, vagy allergia miatt is sötétedhet a bőr a szemünk körül. Glutén allergia, vagy a szénanátha tünete is lehet, vizsgáltassuk ki magunkat! Fogyasszunk sok B6, vagy B12-vitamint, valamint multivitamint!
  • Folyamatos orrdugulás: A tartós orrdugulás is a szemek karikásodásához vezethet, ugyanis a vénák az orr melléküregei körül kitágulnak és elsötétülnek. Kutassuk fel az orrdugulás gyökerét és kezeltessük!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által