Szemkörnyék ápolás házilag

Szemkörnyék ápolás házilag

Munkahelyünkön mindent beleadtunk és este sem pihentünk a táncparketten; azonban amikor másnap reggel megszólal az ébresztő, a szemünk bizony mindent elárul. Mint tudjuk, a szemkörnyék igen érzékeny terület, tehát hacsak nem az óriás VIP-napszemüveget választjuk megoldásnak, friss külsőnk visszanyeréséhez kövessük az alábbi tippeket:


1. lépés: Szemfürdő
Ébresszük fel szemünket egy pillantás alatt nyugtató szemfürdővel. Mossuk meg, vagy csak használjunk hideg csapvizet. Esetleg rakjunk jéghideg kanalat szemeinkre.


2. lépés: Szemkörnyék ápolás
Próbáljunk ki gél- illetve krém állagú készítményeket a láthatóan fiatalos eredményhez. Ne feledjük, hogy az érzékeny szemkörnyék különleges ápolást igényel.


3. lépés: Válasszuk a megfelelő sminket!
Használjunk szemkörnyék-ápoló krémet, majd alapozóval fedjük el a sötét karikákat, végül kevés szemhéjfestékkel emeljük ki szemöldökcsontunkat.


4. lépés: Keltsük életre külsőnket!
Egy dúsító szempillaspirállal egész napra biztosíthatjuk a feltűnő, élettel teli és magabiztos külsőt. Ha pedig egy nehéz nap után ki szeretnénk mozdulni, miért ne tennénk fel műszempillát?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!