Szépségápolási termékek

Szépségápolási termékek - korrektor, szemceruza, dezodor

Bár a nők már Kleopátra korában is mesterei voltak a szépítkezésnek, néhány termék nélkül már nehezen tudnánk elképzelni a hétköznapjainkat.


•  Korrektor: A kicsi, rúzs alakú termék a zsebünkben is elfér és a legkellemetlenebb pattanást, vagy durva bőrhibát is képes pillanatok alatt eltűntetni. A kamaszoktól egészen a nagymamákig, szinte mindenkinek szüksége lehet rá.

•  Szempilla spirál, szemceruza: Akinek kicsi, azért, hogy meghosszabbítsa, akinek kevés, hogy dúsítsa, akinek pedig nagy, annak azért kell, hogy még jobban kiemelje. El tudjuk képzelni, hogy kisminkeljük magunkat a szempilla spirál kihagyásával? Szemceruza használata nélkül pedig egészen úgy érezhetjük magunkat, mintha meztelenül kellene az utcára menni!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

•  Dezodor: Szerencsére ma már nemcsak elnyomni próbáljuk a kellemetlen szagokat, de képesek vagyunk megelőzni is azokat. Az igazi nő illatos, akár a virág, és a dezodor vagy deo stift a legkisebb táskában is elfér.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Fanni

Fanni

Jelentett

Szeretnénk ingyen mintát kapni

  • Jelentem
Kamilla

Kamilla

Jelentett

Sajnos nem kaptam meg a lenor gyöngy mintát

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által