Színek jelentése

Színek jelentése

Bizonyos nők a feketét, mások a vöröset kedvelik, de minden nőnek van egy kedvenc színe. Vajon ők választják a színeket vagy a színek választják őket?


Fehér: románc és ártatlanság
A fehéret kedvelő nők nemes és szerény istennők. Nem szeretik a magamutogatást, inkább a szolíd életmódot kedvelik. Csendesen, egyszerűen és lenyűgöző módon vonzók. Türelmesek és állhatatosan igazságosak. A siker és a társadalmi megbecsülés nagyon fontos számukra.

Sárga: intelligencia és energia
A sárgát kedvelő nők energiájukat a Napból nyerik, és egyben vissza is tükrözik azt. Szeretnek uralkodni és dominánsak, valamint okosak és általában intelligensek is. Könnyen jutnak döntő elhatározásokra és gyakorlatiasak.

Narancssárga: bátorság és öröm
A narancssárgát kedvelő nők bátrak és kalandvágyók. Tele vannak energiával és dinamizmussal. Kedvelik a társasági életet és lehetetlen nem megérezni a belőlük sugárzó energiát és életörömöt. Melegség árad belőlük és gyengédségüket általában vonzónak találják az emberek.

Zöld: egyensúly és remény.
A zöldet kedvelő nők töprengően csendesek, önbizalommal és reménnyel telik. Kiegyensúlyozottak és stabilak. Jelenlétük békét sugároz és gyakran befolyásolják mások hangulatváltásait. Pozitív életszemlélettel rendelkeznek, optimisták és hűek barátaikhoz. Általában nyugodtak, de ha dühbe gurulnak, jobb nem a közelükben lenni.

Kék: csendes vihar
A kéket kedvelő nők nyugodtak, mint a derült ég, és vadak, mint a dühöngő tenger. Biztonságot nyújtanak, de közben törékenyek is. Magukba fordulók, de néhány másodperc elég számukra, hogy extázisba jöjjenek. Mindig tökéletességre törekszenek, nyitottak, művészi hajlamú, tehetséges igazi nők.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Vörös: vágy és vonzerő
A vöröset kedvelő nők a vágyat, a szerelmet, a szenvedélyt és az állhatatosságot testesítik meg. Nem félnek megélni érzéseiket és nem teszik kockára szabadságukat. Szívesen szórakoznak és szórakoztatnak másokat. Egyedülálló vonzerővel rendelkeznek, és sohasem unalmasak. Életük értelme a szerelem.

Fekete: titokzatosság és állandóság
A feketét kedvelő nők a titkok, az erő, a szomorúság és az állandóság emberei. Gondolkodás nélkül elhisszük nekik, hogy titkokkal és kalandokkal teli életet élnek. A szerelemért bármilyen áldozatra képesek, de ezt csak ritkán mutatják ki. Ennyi titoknak és belső vonzerőnek valóban nehéz ellenállni!

Kapcsolódó cikkek:

Készülj fel a partira! Gyorsan!

Nappali üzemmódból éjszakaiba 15 perc alatt

Hajápolási kisokos

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Mesike

Mesike

Jelentett

és a rózsaszín??? hol marad? :(

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test