Tavaszi ruhák

Tavaszi ruhák

A tavasz gardrób-szerte nagy kihívást jelent mindenki számára. Szinte lehetetlen megjósolni ilyenkor az időjárást, ami megnöveli annak az esélyét, hogy öltözködésnél szinte minden ruhadarabunk számításba jöhet. Azonban ne feledjük: a választék nem jelent egyet a véletlenszerűséggel!


Egy tipikus, ragyogó tavaszi napra kellően föl kell készülnünk. A sálak alapvető kellékei a divatos megjelenésnek; ráadásul jól jönnek akár szeles, akár esős időben. Nyakunk köré tekerve, vagy könnyedén a vállunkra dobva tarka kiegészítői lehetnek öltözékünknek. A gazdag mintázatú, de az egyszerűbb, természetesebb változatok egyaránt nagyszerű kiegészítők, és önmagukban is kiemelik viselőjüket a tömegből. Vigyünk föl egy kis parfümöt a nyakunk köré, ami a meglibbenő sálunkat is illatfelhőbe burkolja.

Végre eljött az idő, hogy újra elcsomagoljuk a csizmákat, és helyükbe lépjenek kedvenc cipőink. Ne legyünk lusták beszerezni egy cipőápoló spray-t, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy lábbelinket megóvjuk az időjárás viszontagságaitól, és megőrizzük épségét.
A nylonharisnyák és titok zoknik mehetnek pihenni a fiókba! A több hónapos viselésük után – még ha nadrág alatt is hordtuk azokat, – mostmár jót tesz a bőrünknek ha a zoknis-harisnyás időszakokat lerövidítjük. Ha viseletük mégis elkerülhetetlen, válasszunk minőségi anyagokból készült, jól szellőző változatokat!

A kalapok és sapkák szintén hasznos társaink lehetnek ebben az időszakban. Ha bölcsen választunk, a tavasz lehetővé teszi, hogy bent egy kávézóban és odakinn is egyaránt viselhessük: a vékonyabb anyagból készült verziók nem zavaróak akkor sem, ha beülünk valahová, ugyanakkor megóvja fejünket a szél és az eső ellen.

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Mivel ilyenkor naponta több ruhadarabra van szükségünk, ezért várható, hogy a mosógépet is gyakrabban fogjuk használni. Ellenőrizzük a ruhába varrt címkét, és ennek tükrében válasszunk mosási programot. Mindez segíthet időt és vizet megtakarítani, miközben ugyanazt az eredményt érjük el, feltéve, ha a mosószert is ésszerűen választjuk hozzá.

Fedezzen fel ön is új módszereket egyénisége kifejezéséhez, és töltse fel a gardróbját színes és különleges darabokkal! Karbantartásuk legjobb módszereként pedig maradjon a jól bevált mosószereknél. Használjon Ariel Touch of Lenor, vagy Ariel Color mosószert, melyek nemcsak megőrzik ruháinak makulátlanságát és élénk színét, de finom illattal vonják be azokat, amely kellemesen körbelengi ruhásszekrényét.
Sok vidámságot és tavaszi frissességet kívnunk önnek!

Ezt a cikket a mosás szakértő márkái: az Ariel Professional, az Ariel és a Lenor hozták el önnek.
Amennyiben további ötleteket szeretne gyűjteni a mosás szakértőitől, kattintson az alábbi linkre: Ariel

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!