Tavaszi trendek és testalkat

Tavaszi trendek és testalkat

"Nemrég még fagyosak voltak a járdák és vastag pufi kabátot hordtunk, de végre beköszöntött a tavasz."


"A boltokban szinte észrevétlenül kezdtük el keresni a gyapjú garbók és meleg csizmák helyett a vékony felsőket és a karamell színű, lapos talpú cipőket. A hozzánk illő divatstílusokat szem előtt tartva kezdődhet a tudatos vásárlás időszaka, és felkészülve várhatjuk a tavaszi szezont, amelyben minden eddiginél vonzóbban öltözködhetünk."

Mintás ruhák, hasított szoknyák, elegáns nadrágok, áttetsző anyagok, talpig érő szoknya és alacsonyabb sarok – csak hogy egy kis ízelítőt adjunk az idei tavasz fő trendjeiből. Természetesen mindannyian alig várjuk hogy válogathassunk a friss tavaszi palettából, de mi alapján válasszunk a boltokat elárasztó új és csábító tavaszi kínálatból? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe annak érdekében, hogy a rossz választás eredményeként megvásárolt holmikat ne kelljen pár felvét után felakasztani  a ruhásszekrénybe, ahol már csak a port gyűjtik? Jól bevált módszer, ha átgondoljuk, hogy melyik fazon vagy stílus illik leginkább egyéniségünkhöz és testalkatunkhoz. Az alábbiakban az 5 leggyakoribb testalkat alapján szeretnénk segíteni abban, hogy Ön az adottságait kiemelő, előnyös ruhákat válasszon.

1. testalkat: Homokóra (karcsú derék, egyformán széles váll és csípő)

Törekedjen a felső és alsó régiók közötti egyensúlyra! Testhez simuló anyagok és fazonok segítségével hangsúlyozza a csípő vonalát. A felsők mintájukban és színükben harmonizáljanak a nadrágokkal és szoknyákkal. Kerülje az alakot elrejtő kockás ruhákat!

Az Ön számára előnyös tavaszi trendek: geomterikus vagy aprómintás, csípőben húzott vagy a csípőhöz simuló ruhák. Hosszanti csíkos, elegáns nadrág egyszerű felsővel, vagy talpig érő szoknya, ruha, illetve

"estélyi nadrág". A ruhákat és estélyi nadrágokat csípőben fogja össze, hogy a lehető legjobban kiemeljék a csípővonalat.

2. testalkat: Háromszög (keskeny váll, szélesebb csípő)

Az átlagosnál kissé jobban törekedjen alakja kiegyensúlyozására! Hangsúlyozza felsőteste törékenységét az alakját kiemelő, csípő fölé érő felsőkkel. A szoknya vagy nadrág a felsőhöz képest legyen sötétebb árnyalatú. A vékony, laza anyagú szoknyák és nadrágok helyett válasszon tartással rendelkező anyagból készülteket!

Az Ön számára előnyös tavaszi trendek:

Élénk színű, levegős, finom anyagból készült ruhák. Mintás felsők, figyelemfelkeltő nyakkivágással. Rétegesen nyomott mintával díszített átlátszó felsők.

3. testalkat: Egyenes (nem jellemzők a domborulatok, enyhén vagy egyáltalán nem keskeny derék)

Törekedjen a domborulatokat sejtető hatás kialakítására, ezért válassza a kontrasztos és mintás anyagokat. Kerülje az azonos színű és mintájú felsőket és szoknyákat, nadrágokat, mivel ezek erősítik testalkata ‘egyenességét’.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az Ön számára előnyös tavaszi trendek: Bármilyen mintás ruha, széles szárú, bő szoknya, bő, elegáns nadrág. Az ilyen testalkat esetén előnyös lehet a most divatos hasított szoknya, mivel ez gömbölydedebb formákat sejtet.

4. testalkat: Fejére állított háromszög: (felül széles, alul keskeny)

Törekedjen alakja kiegyensúlyozására! Ebben az esetben a fent említett, felül keskeny, alul széles háromszög alakú testalkat ellentétében gondolkozzon. Kerülje a laza, áttetsző, figyelemfelkeltő nyakkivágású felsőket. Helyette válasszon vastagabb anyagból készült, lehetőleg sötétebb színű felsőket. A könnyed, tavaszias hatás érdekében vegyen fel bő aljú nadrágot, szoknyát.

Az Ön számára előnyös tavaszi trendek:

Széles szárú, bő aljú nadrág, egyszínű vagy visszafogott mintájú felsők. Figyelemfelkeltő mintás nadrágok és szoknyák.

5. testalkat: Gömbölyded (sok domborulat, beugró derék)

Próbálja elérni a magasabb és vékonyabb hatást. Ehhez válassza a hosszított fazonokat és vonalakat, illetve emelje ki domborulatait a teste vonalát követő ruhák segítségével! Válassza a garbókat és a határozott fazonnal nem rendelkező/testhez túlságosan nem simuló ruhákat.

Az Ön számára előnyös tavaszi trendek: Aprómintás, derékban húzott ruhák és nadrágok. Hosszú, vékony nyaklánc és stílusos fazonok minden ruhadarab esetén, a felsőtől a nadrágig. Széles, függőleges csíkok és asszimetrikus szabásvonal.

Végül, de nem utolsó sorban: Testalkatától függetlenül hangsúlyozza azokat a testrészeit, amelyeket a legelőnyösebbnek tart magán, és öltözködésében legyen kreatív! Amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben, ellenállhatatlan magabiztosság árad belőlünk, akármilyen tavaszi ruha mellett is döntünk.

Ajánlott bejegyzések:

Stressz levezetés
Amikor a gyerekek iskolában vannak, vagy ha van egy kis szabadideje munka után...


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által