Tiszta ruhák a fontos helyzetekre

Tiszta ruhák a fontos helyzetekre

Az öltözékünk sugározza rólunk az első benyomást, ami bizony felülírhatja azt az üzenetet, amit valójában közvetíteni szeretnénk. Az észlelés alapú véleményformálás ugyanis nagyon fontos része mindenfajta interakciónak, ha nem épp a legfontosabb. Nemcsak belül kell harmóniában lennünk önmagunkkal, de a megjelenésünkben is meg kell mutatkozzon mindez, különösen a fontos helyzetekben.


Felkészülni egy állásinterjúra, kihívást jelent a legtöbbek számára. Ahhoz, hogy a maximumot hozzuk ki belőle, érdemes odafigyelni az apró trükkökre is, melyek hozzájárulnak a sikerhez; természetesen a megfelelő tudás, és a meggyőző személyiség mellett.

Mindig tartsuk észben, hogy egyetlen egy dolog van, ami rosszabb az alulöltözöttségnél, ez pedig az, ha túlságosan kiölöztünk az interjúztatóhoz képest. Ha már állásinterjúról beszélünk, érdemes újragondolni kicsit Oscar Wilde híres mondását: „Az ember sosem lehet eléggé kiöltözve, és sosem válhat túlképzetté.”Fontos, hogy ismerjük a cég arculatát, ahova jelentkezni szeretnénk, és az öltözékünk legyen összhangban ezzel.

Igyekezzünk rétegesen öltözni! Így egyaránt kényelmesen érezhetjük magunkat, akár hideg, akár meleg van az irodában, máskülönben előfordulhat, hogy vörös fejjel, vagy dideregve kell a partnerrel szemben ülnünk. A fizikai feszélyezettség gyakran negatívan befolyásolja a teljesítményünket.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ügyeljünk az apró részletekre is, például a ruhánk anyagára. A kötött, vagy gyapjú pulóverek illetve kardigánok könnyen beszöszölhetik a fehér blúzt, ezek a kis szöszök pedig nagyon ellenállóak tudnak lenni, amikor meg akarnánk szabadulni tőlük.

Mindig viseljünk frissen mosott ruhát! A tiszta viselet kellő önbizalmat ad, és így nekünk már csak a megfelelő teljesítményről kell gondoskodnunk. Az illatoknak kiemelt szerepük van a szociális interakciókban, akár tudat alatt is. Inkább mossuk ki a ruhánkat az interjú előtt, mintsem, hogy magunkra öntsük egy halom parfümöt.

Szezonális leértékelések
Mindenki kedveli a szezonális kiárusításokat, hiszen így lehet a legokosabban, leghatékonyabban, ráadásul pénztárcakímélően vásárolni.

Hogyan rendezzük be a gardróbunkat?
Akár költözés előtt állunk, akár nem, érdemes kissé megreformálni otthoni ruhásszekrényünket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által