Tökéletes megjelenés az első randin

Tökéletes megjelenés az első randin

Akár egy vasárnapi ebédről, akár közös bringázásról van szó, az első randik mindig aggodalommal töltenek el bennünket: „vajon elnyeri-e majd tetszésünket a jelöltünk? És neki bejövünk?” Valentin napon pedig még nagyobb nyomás helyeződik a párkeresőkre, mivel még vonzóbb, esetleg szexi külső az „elvárás”. Íme, hogyan válogassuk össze ruházatunkat, amelyben magabiztosnak és sugárzónak érezhetjük magunkat.


Tracy Tynan, a közismert hollywoodi divattanácsadó és ruhatervező megosztja velünk tippjeit, hogyan válogassuk össze azokat a darabokat, amelyekben a legfelszabadultabbnak érezhetjük magunkat, ezáltal jó benyomást keltve már az első alkalommal.

Csak kényelmesen!
„A legfontosabb, hogy kényelmesen érezzük magunkat”, - mondja Trynan – „ugyanis az első randik egyébként is tele vannak izgalommal.” Azt javasolja, viseljük kedvenc ruhadarbjainkat, hogy nyugodtnak és magabiztosnak érezzük magunkat bőrünkben.
Az „Öltözzünk a lehető legkényelmesebben” jelmondat az alakunkhoz megfelelő ruhaválasztásra is vonatkozik. „Ha kicsit ducibbak vagyunk, ne hordjunk feszülős ruhát, ha pedig testalkatunk vékony, hanyagoljuk a bő pulóvereket, nadrágokat. Emeljük ki előnyös testrészeinket, legyenek azok hosszú lábak, szép kezek, vagy egy vékony derék.”
Tynan arra is felhívja figyelmünket, hogy az új ruhadarbok vásárlása csak még inkább fokozhatja feszültségünket. Ha ruhásszekrényünk igényelne már egy újítást, inkább szűkítsük le a kört egy egyszerű blúzra vagy szoknyára. „Ne helyezzük nyomást saját magunkra azáltal, hogy a tökéletes ruhát próbáljuk megtalálni” – hangsúlyozza.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Engedjük, hogy az alkalom öltöztessen minket!
Akár kávézni, akár ebédelni megyünk „hagyjuk, hogy az alkalom befolyásolja öltözékünket, így nem fogunk sem alul-, sem túlöltözni.”- javasolja Tynan. Ünnepélyes alkalomhoz a fekete vagy sötét színű ékszerek nagyon elegánsan mutatnak. „Minden nőnek szüksége van egy fekete ruhára. Bármikor fel lehet venni, temetés de első randevú alkalmával is.” Ha egy átlagos programban egyezünk meg, farmert is nyugodtan viselhetünk, amit párosítsunk selyem blúzzal, kötött fölsővel vagy egy nőies magassarkúval. Hangulatos egy mindennapi darabot elegánssal párosítani.”

Válasszunk egyszerű kiegészítőket!
„A kiegészítők ne versengjenek a ruhánkkal, tehát viseljük őket visszafogottan!”- ajánlja Trynan. „ A különálló ékszerek divatosak mostanság és nagyon jól mutatnak egy szolid felsővel, azonban ha mintás pólót választunk egy egyszerű medálos lánc a legjobb választás.” A gyöngysorok klasszikus de kifogyhatatlan ékszerek.
A sál könnyed és nőies kiegészítő. „ Olyan kötetlen használatuk.”- mondja Trynan- „Ha kint hideg van nyakunk és vállunk köré tekerhetjük, ha pedig meleg az idő egyszerűen csak betűrjük táskánkba. Csak figyeljünk, nehogy elnyomja öltözékünket.”
Cipőválasztásnál „a magassarkúk elkápráztatóak ruhával vagy szoknyával”- esetleg maradjunk a trendi bokacsizmánál. „Mindkettő stílusos és kényelmes”-nevet fel. Ha a táskáról van szó, „nem kell mindenünket elhozni első randevúra”. Így hát válasszunk kicsit, szépet és visszafogottat.

Határozott nem
Mi az első számú „tiltás” Tynan listáján? „A túl sok smink!” És ne legyen bonyolult, vagy agyonlakkozott a frizuránk sem. „Maradjanak tincseink puhák és természetesek”- javasolja.
„Bármit is veszünk fel, öltözékünk tükrözze személyiségünket.”- mondja utolsó tanácsként. Ha szoktunk ide-oda menni, viseljünk élénk színeket. „Ne legyünk felismerhetetlenek olyannyira, hogy még barátaink és családunk is rácsodálkozik a külsőnkre. Ugye nem szeretnénk hamis illúziót kelteni azzal kapcsolatban, hogy milyenek is vagyunk valójában?” Ha kellemesen és nyugodtan érezzük magunkat, meg is találtuk annak a kulcsát, hogyan lehetünk magabiztosak, szexik és gyönyörűek az első randevún, legyen az Valentin nap vagy bármely másik nap az év során.

Romantikus vacsora - receptek
Vágjon neki az alábbi klasszikus afrodiziákumokból összeállított pompás ételek elkészítésének!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!