Trendi frizurák

Trendi frizurák

A legfrissebb hajdivat egyenesen a kifutókról


A New Yorkból Londonba, majd Párizsból Milánóba tartó Divathetek (Fashion Weeks)során fantasztikus ruhák szemgyönyörködtető frizurákkal kiegészítve varázsolják el a közönséget.
Hiszen a divat nem pusztán a ruhából áll. A smink, a kiegészítők és a frizurák együttesen érvényesülnek, amikor a modellek végigvonulnak a kifutón.
A frizura különösképpen meghatározza megjelenésünket, és akár új trendeket is teremthet. Próbálja ki a cikkünkben szereplő stílusos frizurákat, legyen akár rövid, középhosszú, vagy hosszú haja, és állítson össze egy frizuragyűjteményt, amellyelbármilyen stílust feldobhat.
A Missoni őszi/télibemutatón a vizionárius divat stylist Eugene Souleiman magával ragadó, kreatív frizurákat alkotott, amelyeket otthon is elkészíthet a Wella termékek segítségével.

Bubifrizura egy pillanat alatt
Eugene a hosszú tincsekből egyetlen hajszál levágása nélkül rövid frizurát varázsolt. Egy hajtással és egy alátűréssel az abszolút sokoldalúságot teremtette meg. A frizura megvalósításához használjon Wella Velvet
Amplifier szérumot, amely megkönnyíti a haj formázását. Hajtsa, majd tűrje alá a hosszú fürtöket, és végül tűzze a helyükre.
Tetszés szerinti hosszúságot választhat, a pofacsont vonalában végződő bubifrizurától a lazább, vállig érő stílusig. Azerősebb tartás eléréséhez hajszárításkor használjon Natural Volume Styling hajhabot, és a fényes, texturált hatás érdekében tegyen belőle egy keveset a száraz hajra is.Ez a feltűzött frizura nem a fej tetejére került, mégis hasonló elegancia hatását nyújtja.

Futurisztikus&borzolt frizura
Eugene létrehozott egy nőies és szabadstílusú frizurát, amely új dimenziót nyit a középhosszú frizurák terén.
Ha Önnek már rétegesen vágott a haja, még jobban illik majd hozzá a könnyed, borzolt hatás. A hajat hátulról hozzuk előre, és oldalt válasszuk el. Olyan hatást képzeljen el, mintha a szél kapott volna bele a hajába.
A Velvet Amplifier szérum segítségével dúsabb hatást érhet el és pontosabban tudja a kívánt irányba borzolni a haját. A végeredmény egy kevésbé kócos és jobban texturált frizura. Gondoljon a One Direction-re (igen, a fiúbandára), de ne csak egy irányban gondolkozzon: próbálja ki, hogy melyik a legelőnyösebb irány az Ön arcához. Utolsó simításként ujjaival borzolja az arca felé a haját, majd formázza Wella Pearl Styler zselével a kívánt forma és tartás eléréséhez. E sokoldalú termék segítségével texturálhatja a hajat, vagy megőrizheti a frizura kócosságát. Mindössze egy pár nyomásnyit kell a száraz vagy nedves hajra felvinnie, és kész a futurisztikus hatású frizura.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hosszú, ruganyos, gyönyörű
Hosszú fürtjeit szeretné egy kicsit izgalmasabbá tenni egy különleges alkalomra? A tincseket lazán a hajsütővasra tekerve formázzon puhán aláomló hullámokat. Használjon Wella Thermal Image hajsprayt, amely megőrzi haja puhaságát és megvédi fürtjeit a károsodástól. Tegye ruganyossá és még dúsabbá ezt a mesés frizurát Velvet Amplifier szérummal, amely olyan mint a tökéletes alapozó a sminkelésnél.

Rövid és kifinomult
A rövid haj esetében nem egyszerű eltalálni a tökéletes stílust. Még nagyobb a kihívás párás időben, amikor a haj könnyen göndörödni kezd. A Wella Smooth Brilliance pomádéjának használatával haja egyenes marad, és csillogóvá válik, az erős tartást kölcsönző termékek okozta szoborszerű érzet nélkül. Haja felvidul, puha és kifinomult lesz, amely üdítő változás a szokványos, hétköznapi frizurákhoz képest. Minden nap kísérletezzen újabb hajformázással.
A DKNY és a Fashion Week más designer kollekcióiáltal megihletett Eugene az alábbi kifutón látható frizura trendeket ajánlja:
Áramvonalas és sportos
Modern peroxid platina szőke
Rövid, geometrikus frufruGyönyörű, texturált lófarok
A fenti ötletek elég inspirációt nyújtanak ahhoz, hogy Ön és frizurája mindig egy lépéssel előrébb járjon a divatszeretők táborában.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!