Uralja saját stílusát!

Uralja saját stílusát!

Tárja ki ruhásszekrénye ajtaját és hordja bátran azokat a ruhákat, amelyeket a legjobban szeret; mindegy, mire készül aznap!


Önnel is előfordult már, hogy a ruhásszekrény darabjait végigböngészve nem tudta eldönteni mit vegyen fel aznap?

Üzleti ebédet jelez a naptár, s könnyen előfordulhat, hogy a fehér blúzra rácseppen majd valami.

Esetleg unokáit fogja délután felvenni az iskolából, akik valószínűleg megint festeni szeretnének majd, ezért jobb, ha mégsem a kötött pulóvert ölti magára?

Mindannyian tapasztalhattunk már hasonlót.

Ahelyett, hogy fölvennénk azt amit szeretnénk, „alternatív megoldásokat” keresünk és végül azokat a darabokat választjuk, melyeket nem sajnálunk és amelyek jól moshatók, így nem kell aggódnunk miattuk.Közelmúltban végzett tanulmányok azt mutatják, hogy a megkérdezettek 93%-a saját bevallása szerint sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak érzi magát kedvenc ruhadarabjában, ugyanakkor 73 százalékuk nem venné fel azt foltosan.* De miért is kellene aggódnunk amiatt, hogy az esetlegesen keletkező foltok megakadályozzák kedvenc ruhadarabunk viseletét, amelyikben ráadásul a legjobban érezzük magunkat?!

Mi lenne azonban, ha kiküszöbölve a problémát, utat engednénk a gardróbban féltve őrzött ruháink rendszeres viseletének?

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Felismerve, hogy foltok gyakran keletkeznek, az Ariel 3az1-ben PODS mosókapszulát úgy tervezték, hogy az, a foltok széles skálájával hatékonyan elbánjon. Épp ezért az Ariel kimagasló folteltávolítást nyújt már az első mosástól kezdve, miközben óvja a szöveteket és a tisztaság friss illatával tölti meg a ruhákat. Így mindenki bátran viselheti kedvenc darabjait, bármilyen helyzetben!Mit árul el Önről a stílusa?


**A fogyasztói adatok online felmérésből származnak, amelyet országra vetítve 1,203 felnőtt tesztalany körében végeztek el az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Dél-Afrikában, a Fülöp-szigeteken és Egyiptomban. A felmérést a P&G mosószer termékek részlege kezdeményezte az Ariel mosószerre vonatkozóan, amelyet a Ketchum Global Research & Analytics és a Norstat közösen végeztek, 2015. május 1 és 18 között. Mintavételi hiba arány globális szinten: +/-3%, helyi szinten: +/-7%.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Tímea

Tímea

Jelentett

Nagyon szépen mossa ki a ruhákat és a fehérek tényleg fehérek lesznek

  • Jelentem