Vásárlási útmutató - vásárlás okosan

Vásárlási útmutató - vásárlás okosan

Ideje felhagyni azzal a tévhittel, hogy a nők imádnak vásárolni. Sok nő számára ugyanis az egyik üzletből a másikba történő rohangálás nem más, mint egy rémálom, különösen ha gyerekkel vannak. Íme néhány hasznos ötlet arra nézve, hogyan veheti meg azokat a ruhákat, amelyeket nem talál meg az interneten és rákényszerül arra, hogy bevásárló körútra induljon a városba.


Döntse el mit és hol!

Mielőtt fölkerekedik, fogalmazza meg magában mit, melyik üzletben fog megvenni. Így nem kell időt pazarolnia arra, hogy föl-le rohangáljon az üzletsorok között. Semmi nem fog igazán jól állni, ha nem elégedett a külsejével, épp ezért a feladat már otthon elkezdődik. Igazítsa meg frizuráját, fújjon magára egy kis parfümöt és rúzsozza ki ajkait, hiszen mindezen előkészületek segítségével növeli az esélyét annak, hogy elégedett lesz majd azzal, amit a tükörben lát.

Gyerekekkel fogja rövidre

Amennyiben a gyerekek felügyeletét nem tudja a vásárlás idejére megoldani, előre beszélje meg velük, hány üzletbe tervez bemenni. (ez ilyenkor általában maximum öt boltot jelent). Ha lehetséges, a vásárlás ideje alatt engedje be őket játszóházba, de arra az esetre ha erre nincs lehetőség, vigyen magával pár mesekönyvet vagy játékot, amivel gyermekei elszórakoznak a várakozás alatt.

Hagyja ki a próbafülkét!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Időt spórolhat meg azzal, hogy a ruhákat nem az áruházban, hanem otthon, nyugodt körülmények között próbája föl. Így arra is lehetősége nyílik, hogy eldöntse, ruhatára többi tagjához is illik-e a megvásárolt darab. Manapság az áruházak többsége nagyvonalúan bevállalja a cserét vagy a pénzvisszafizetést, természetesen azért mindig kérdezzen rá mielőtt próba nélkül visz haza valamit.

A cipőket érdemes többször felpróbálni

Amennyiben cipőt vásárol, legalább 2 alkalommal próbálja fel otthon, mielőtt végleg „befogná” – lehetőség szerint eltérő napszakokban, például reggel és délután. Mivel a lábak napközben bedagadhatnak, ezért fontos hogy a próba ilyenkor is megtörténjen. Amennyiben rosszul választott, visszaviheti és kicserélheti a cipőboltban a vásárolt terméket.

Egyszerre többet

Ha olyasmire bukkan ami nagyon megtetszik Önnek - s aminek mérete, ára egyaránt megfelelő – jó ötlet rögtön kettőt venni belőle. Különösen vonatkozik ez olyan darabokra, melyeket már régóta keres (pl. egy szép fekete alkalmi ruha). Ugyanez vonatkozik a cipőre is, vagy más alapvető kellékre, például blézerre vagy egy pamutfölsőre.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által