Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Göndör haj ápolása

Támogató: Braun
gondor-haj-apolasa
0
Viszlát, rakoncátlan tincsek! Tanácsainkkal most a göndör hajak gondozásához és karbantartásához nyújtunk segítséget!

Minden reggel ugyanaz ismétlődik: rakoncátlan fürtjei mindenfelé állnak, és sehogyan sem akarnak egy frizurát alkotni? Vége a kínlódásának! Tanácsaink segítségére sietnek, hogy megtanulhassa, hogyan is kezelheti fürtjeit és hogyan is nézhet ki elragadóan.

  1. A sampon-használat aranyszabálya - „a kevesebb, jobb!" A bonyolult formájú göndörödés megnehezíti a természetes zsíroknak a haj teljes hosszában történő terjedését, ettől pedig a haj tapintásra szárazzá és durvábbá válik. Ha pedig ráadásul túl gyakran mossuk meg alaposan, akkor a hajnak esélye sem marad, hogy egészséges megjelenést vegyen fel. Ezért a göndör haj fontos szabálya: minél kevesebb sampon, annál jobb! Amennyiben vékonyak a hajszálaink, akkor heti két-három hajmosás teljesen elegendő, a vastag szálú, göndör hajat pedig elég hetenként egyszer megmosni. Fontos, hogy mindig olyan sampont használjunk, amely hidratáló, tápláló olajat tartalmaz.
  2. Hidratálás, hidratálás, hidratálás. Az egyenes haj többnyire jobban hidratált, mint a göndör. Az utóbbi állandóan szomjas, gyorsan szárazzá válik, s ettől csak még jobban göndörödik. Az eredmény: száraz, borzas, bolyhos frizura. Annak érdekében, hogy a göndörödés frissnek, simának és gondozottnak látszódjon, ne feledjük a göndör haj gondozását kondicionálóval is kiegészíteni. A felvitele mindössze két-három percig tart, tehát a göndörödő hajunk érdekében szánjuk rá ezt az időt.
  3. Mondjunk nemet a hajszárítóra! Sajnos, a hajszárító káros a göndör hajra: túlszárítja a hajat és össze is borzolja, s létrehozva a rakoncátlan tincseket, pont azt a helyzetet alakítja ki, amit mi kezelni szeretnénk. Igyekezzünk időt hagyni a hajmosásra: zuhanyozás után töröljük meg hajunkat egy törülközővel, hogy eltávolítsuk a felesleges nedvességet, s hagyjuk a hajunkat hajszárító segítsége nélkül megszáradni. Ily módon megőrizhetjük hajfürtjeink természetes, könnyed vonalait, kezelhetjük őket és bármilyen frizurát kialakíthatunk belőlük.
  4. Forró eszközöket csak akkor használjunk, ha azok nélkülözhetetlenek. Nem kell minden nap hajsütővasat vagy hajvasalót használnunk. Ugyanakkor a modern eszközök biztonságosabbak a göndör tincsekhez. Például a Braun Satin Hair 7 Curler multistyler-göndörítő plasztikusságot, pontos formát és megismételhetetlen ragyogást ad hajhullámainkhoz. Mindehhez aktív ionokat bocsát ki, melyek helyreállítják a hajstruktúra vízegyensúlyát. Akinek göndör a haja, az szerencsés: egyszerűen készíthet szárnyaló „hollywoodi" frizurát. Tekerjünk egy nagy hajtincset a multistyler formázórúdjára és 15 másodperc múlva gondosan távolítsuk el a Braun Satin Hair 7 Curler.
  5. Ne essünk túlzásba a frizurakészítési szerek használatával! Az erős fixáláshoz használt nehéz lakkok nem a göndör hajhoz valók. A frizuránkhoz használjunk könnyű szerkezetű mousse-okat.

0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk

Sütik elfogadása