Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Örökérvényű tanács anyáknak és lányaiknak

Támogató: Venus
orokervenyu-tanacs-anyaknak-es-lanyaiknak
0
Kis fekete ruha, szűkített blézer és klasszikus magas sarkú cipő. A divathóbortok jönnek-mennek, azonban a klasszikusok sosem változnak. Hasonlóan a sima, ragyogó bőrhöz, néhány dolog kortalan.

Kis fekete ruha, szűkített blézer és klasszikus magas sarkú cipő. A divathóbortok jönnek-mennek, azonban a klasszikusok sosem változnak. Mint a sima, ragyogó bőr, néhány dolog kortalan. Így amikor a lánya majd úgy dönt, szeretne kísérletezni a külsejével, olyan tanácsot adjon neki, amelyet örökké becsben tart, és amelyre örökké emlékezni fog. Különösen akkor fogja megköszönni Önnek, amikor a neon színek és az extra magas platformos cipők már divatbotránynak minősülnek majd.

 A klasszikus ruhatár:

 • Elegáns ujjatlan miniruha - Alkalmi vagy hétköznapi viseletre, sokoldalú és stílusos
 • Kis fekete ruha - időtlen darab, melyet megéri a szekrényben tartani
 • Szűkített blézer - kapja magára egy kisruha fölé, ha hétköznapi, csajos öltözékre vágyik
 • Időtlen kétsoros gombolású kabát - Erre a ruhadarabra befektetésként gondoljon - lánya örökké hordani fogja.
 • Legyen elegáns stílusa egy A-vágású szoknyával és derékban meghúzott öves farmerrel - háromnegyedes vagy csőfarmer, párosítsa tűsarkúval vagy  alacsony sarkú cipővel, toppal vagy szűkített blézerrel, mindig divatos lesz
 • Balerina cipők - válassza a klasszikus stílust a trendi helyett a tökéletes kiegészítőhöz, amely minden öltözéket feldob
 • Kézitáska - válassza a klasszikus stílust, kerülje el az éppen aktuálisan divatos táskákat.

 Örökérvényű tanács

 • A selymes, sima bőr alapvető kiegészítő, amely lányának megadja a szükséges önbizalmat ahhoz, hogy kilépjen a stílus világába.
 •  A minden öltözéket ékesítő, gyönyörű bőr elérése érdekében a Venus ProSkin sorozat termékei minden egyes lehúzásnál védik a bőrt*. A horzsolások megelőzése és az irritáció kialakulásának csökkentése** érdekében a Venus ProSkin Sensitive borotva extra gazdag krémezőcsíkkal és öt, egymáshoz szorosan elhelyezett pengével rendelkezik a nyomás csökkentése érdekében, hogy a lábakhoz minden öltözék tökéletesen passzoljon. Nagyszerű választás érzékeny bőrre is,  a SoftGrip borotvanyél pedig rendkívül tartós, így csak a borotvabetéteket kell megvásárolnia. Vásároljon okosan:  a lényeg a minőség, nem a mennyiség! Ezeket az örökké divatos darabokat a lánya örökké viselni fogja.
 • Divathóbort vagy trend?
 •  -Tanítsa meg lányának, hogy míg a divattrendek hosszú életűek, és évszakról-évszakra visszatérnek, addig a hóbortok (általában a merészebb öltözékek) egyszer végképp kimennek a divatból. Legyen természetes - minden klasszikus ruhatár alapját a feketének, tengerészkéknek, krémszínnek és a természetes színeknek kell képezniük, amit érdemes megspékelni az évszak legdivatosabb színtrendjeivel

 Ne feledje, mindegy, milyen stílustrendet tartogat az évszak, a selymes, sima lábak mindenkor divatosak, és minden öltözéket teljessé tesznek.

 * A pengesiklás érdekében a ProSkin Sensitive extra gazdag krémezőcsíkkal rendelkezik. ProSkin MoistureRich™ krémezőcsík hármas hatású, a pengesiklást elősegítő bevonattal rendelkezik.

** a Simply Venus 2 borotvához képest

0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk

Sütik elfogadása