4 tipp a jó közérzet megőrzéséhez

4 tipp a jó közérzet megőrzéséhez

Rossz napunk volt? Varázsoljunk otthonunkból egy igazi, szívmelengető fészket néhány egyszerű ötlet segítségével.


A bűvös forró csoki
Egy borús délutánon, a forró csokoládé legjobb barátunk lehet. Tetőtől talpig ellazít, percek alatt készen van, de mindenekelőtt mennyei finom. Legyünk merészek és dobjuk fel a megszokott forró csoki repectet néhány különleges ízesítéssel: sütőtök pürével, borsmentával, vagy ánizzsal egészen egyedi ízélményt varázsolhatunk. Ne aggódjunk az esetlegesen kilöttyenő forró csoki okozta foltok miatt, az Ariel akár 30 fokon, egyetlen mosás alatt megszabadul tőlük!

Meleg zokni
Mindig nagyra becsülendő és csodálatos pillanat, amikor egy könyvvel a kezünkben és egy színes, meleg, kötött zoknival a lábunkon elterülhetünk a kanapén. Ezekben a pillanatokban nem szeretnénk, ha bármi is megzavarna bennünket, így figyeljünk oda néhány dologra. Először is némítsuk le a telefonunkat és helyezzünk magunk mellé az asztalra néhány zsebkendőt; mindenekelőtt azonban gondoskodjunk egy vastag és meleg zokniról, nincs ugyanis rosszabb és kizökkentőbb dolog egy fázós lábnál. Az Ariel mosószer tökéletesen alkalmas arra, hogy mindig tisztán és frissen tartsuk kedvenc „papucs nélkül hordható” és „kanapén elterülős” zokninkat.

Otthoni wellness
Mindig legyen kéznél néhány illatosított gyertya és habfürdő, néhány perc alatt ugyanis öt-csillagos wellness részleget varázsolhatunk otthonunkból. A kényelem nem hely, hanem hangulat kérdése! Kapcsoljuk le a fényeket, gyújtsunk meg néhány illatos gyertyát, tegyünk be egy CD lemezt a lejátszóba, vagy állítsunk össze egy alkalomhoz illő zenelistát! Nyissuk résnyire az ablakot, hogy a gyertya illata keringeni tudjon! Amennyiben rendelkezünk fürdőkáddal, akkor természetesen ez legyen az első számú tartózkodási pont, persze a kanapé is tökéletesen megteszi egy délutáni lazításhoz. Ha ez utóbbit választjuk, rázzuk fel a párnákat, simítsuk el a huzatot, és burkolózzunk egy puha, bolyhos és illatos plédbe!

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Házimozizás
A filmezés mindig remek ötlet, ugyanis megadatik a luxus, hogy mi magunk válasszuk ki, mely szívmelengető művet szeretnénk megtekinteni: egy kultuszfilmet, netán egy romantikus vígjátékot, amely valami meleg környezetben játszódik? A lényeg, hogy a film nézése a kényelem érzetét nyújtsa. A mozizásban az a legjobb, hogy számos formában lehet élvezni: barátokkal, a szerelmünkkel, vagy akár egyedül is. Felejtsük el a házimunkát, különösen a mosást! Az Ariel majd úgyis gondoskodik mindenről!

Vajon készen áll a ruhásszekrénye az őszi átmeneti időszakra?

Ne féljünk a fehér színtől!

Melyik öltözködési stílus illik leginkább a személyiségéhez?

Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632