5 élelmiszer melyet nem árt

5 élelmiszer melyet nem árt, ha tartunk otthon, amennyiben fölösleges kilóktól próbálunk megszabadulni

A fogyókúra sohasem egyszerű, azonban segíthet, ha az alábbi élelmiszerekből mindig tartunk otthon a hűtőszekrényben.


Cseréljük le a vajat!

Vaj helyett használjunk növényi olajakat vagy margarint, amelyek alacsony telített zsírsavtartalommal (koleszterinnel) rendelkeznek. Mindkettőt alkalmazhatjuk sütéshez és főzéshez egyaránt, így a családnak sem kell lemondania az isteni házi süteményekről sem.

Egészséges nassolnivalók

Mindig legyen kéznél majszolnivaló friss zöldség. A bébirépa, a retek, vagy a koktélparadicsom nagyszerű megoldások lehetnek, mivel ezeket nem kell hámozni. Azonban bekészíthetünk előre felvágott és megtisztított brokkoli- és karfiolrózsákat is a hűtőszekrénybe.

Vásároljunk alacsony zsírtartalmú, vagy zsírmentes tejtermékeket!

Joghurt, sajt, krémsajt, tej és fagylalt – mindezeket alacsony zsírtartalommal, vagy zsírmentesen is megtalálhatjuk az üzletek polcain.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Picit izgalmasabban

Tartsunk otthon többféle ecetet és fűszereket (frisset vagy fagyasztottat) (szója szósz, ecet vagy chili olaj), tormákat, salsa-kat és savanyúságokat, mivel ezek feldobják az ízeket, azonban alacsony kalóriatartalommal rendelkeznek.

Teljes kiőrlésűt, ha lehet

A teljes kiőrlésű termékeket szinte minden étkezésünkbe be lehet iktatni. A gabonapelyhek tökéletesek reggelire, de teljes kiőrlésű kenyeret is nyugodtan fogyaszthatunk. A barnarizs és teljes kiőrlésű gabonalisztből készült tészták pedig finom köretek az ebédhez, vagy a vacsorához.

Jutalomfalatok

Édesség helyett válasszuk az organikus zöldségeket és gyümölcsöket! Meglátjuk, a csokoládé és a sütemény hamar feledésbe merülnek

Tavaszi zöldség
“A természet a tavasszal fejezi ki azt, hogy “buli van” - mondta egyszer Robin Williams.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által