5 Tipp Alvászavar Kezeléséhez

5 tipp a pihentető alváshoz

A pihentető alvás mind fizikai, mind szellemi képességünk szempontjából alapvető jelentőséggel bír. Hasznos tanácsaink segíthetnek Önnek az alvásban:


A kipihent ébredés alapfeltételei:

  • Naponta legalább 7 óra alvás
  • Lefekvés aggasztó gondolatok nélkül
  • Elalvás előtti relaxáció: a tévénézés vagy számítógép használat lefekvés előtt szinte megjósolhatóan zavart kelt az alvásban. Helyette inkább olvassunk vagy beszélgessünk!

Ön tudta, hogy…

…az ajánlottnál kevesebb alvás következménye az irritált magaviselet és a stresszhelyzetek rossz kezelése? Egy pihentető alvás után mindenki nyugodtabban ébred.

Ön tudta, hogy…

…aki nem alussza ki magát, annak gondjai akadhatnak bizonyos feladatok elvégzésével, hiszen fáradtan a motoros tevékenységek koordinációja jelentősen csökken? Mindezek mellett csökken a koncentrációs képesség, amely kihat többek között munkavégzésünk minőségére.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ön tudta, hogy…

…kevesebb alvás mellett megnő az étvágyunk? Ennek oka, hogy az étvágyunkat szabályozó hormonszint megnövekszik és arra késztett bennünket, hogy több kalóriát vigyünk a szervezetünkbe.

Ön tudta, hogy…

…a kialvatlanság szexuális étvágyunkat is csökkentheti? A csökkentett mennyiségű alvás megnöveli a szervezet kortizol (stresszhormon) szintjét, ezáltal csökkenti a tesztoszteront.

Ön tudta, hogy…

…legalább napi 7 óra alvás nélkül háromszorosára nő a szorulás kockázata?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által