A fogérzékenység megelőzése

A fogérzékenység megelőzése

A fogakat érő forró, hideg vagy savanyú hatás a fogak túlzott érzékenységének nem okozója, hanem kiváltója. A fogérzékenység egyik valós oka az ínyrecesszió, amely következtében a foggyökér láthatóvá válik és elindulhat a fogzománc gyengülése, amely a dentin fedetlenné válását eredményezi.


A fogakat érő forró, hideg vagy savanyú hatás a fogak túlzott érzékenységének nem okozója, hanem kiváltója. A fogérzékenység egyik valós oka az ínyrecesszió, amely következtében a foggyökér láthatóvá válik és elindulhat a fogzománc gyengülése, amely a dentin fedetlenné válását eredményezi. Az ínyrecessziót az ínyproblémák, de a túlzottan erőteljes fogmosás is okozhatja. A fogmosás erejét az elektromos fogkefék segítségével ellenőrizheti, amelyek figyelmeztető fényjelzést adnak, ha Ön túlságosan erősen dörzsöli a fogait. Az elektromos fogkefék kíméletesen tisztítják a fogat és az ínyt, valamint hatékonyan távolítják el a lepedéket. A forgó-rezgő technológiát alkalmazó elektromos fogkefék bizonyítottan több lepedéket képesek eltávolítani, mint a kézi fogkefék.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A szájüreg rendszeres, mindennapos higiéniája a fogérzékenység megelőzése szempontjából rendkívül fontos. Legalább naponta kétszer két percig mosson fogat jó minőségű, puha sörtéjű fogkefével és használjon fluoridos vagy kifejezetten érzékeny fogak számára kifejlesztett fogkrémet. Kérje meg fogorvosát, hogy mutassa meg Önnek a helyes fogmosási technikát, amellyel nem károsítja az ínyt.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Margó

Margó

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni a teszteléshez.

  • Jelentem
Rita06

Rita06

Jelentett

Kérek termékmintát teszteléshez. Köszönöm!

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által