A fogselyem használata

A fogselyem használata

Ön használ fogselymet. Ez nagyszerű hír. A fogselyem viszont csak akkor képes hatékonyan eltávolítani a lepedéket a fogakról, ha Ön a megfelelő technikát alkalmazza.


Ön használ fogselymet - ez nagyszerű. A fogselyem viszont csak akkor képes hatékonyan eltávolítani a lepedéket a fogakról, ha Ön a megfelelő technikát alkalmazza.

Mivel a fogselymezés során ujjait a szájába teszi, mindenképpen mosson kezet mielőtt nekikezd a műveletnek. Ezután kövesse az alábbi lépéseket:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

1. Használjon elegendő fogselymet. Tépjen le egy kb. 50 centis darabot. Ez hosszúnak tűnhet, de fontos, hogy minden fogra jusson egy tiszta fogselyem szakasz. A fogselyem legnagyobb részét tekerje tetszőlegesen egyik keze középső vagy mutatóujjára, a kisebb részt pedig másik keze középső vagy mutatóujjára. (Ha a középső ujját használja, szabadon maradt mutatóujjával igazíthatja a fogselymet.)
2. Csúsztassa a fogselymet két fog közé, majd kíméletesen, kis cikkcakk mozdulatokkal csúsztassa a fogak között és vigyázzon arra, hogy ne szakadjon vagy "pattanjon" el a fogak között.
A fogselymet “C” formában tekerje a foga köré, majd óvatosan húzza fel az íny vonalától a fog teteje felé.
3. Folyamatosan tekerje le a fogselymet. Amint egyik fogról halad a másikra, a friss fogselymet tekerje le az egyik ujjáról és a használt részt tekerje fel a másik keze ujjára. A fogselymet mutatóujjával irányíthatja.
4. Mindkét oldalon végezze el a fogselymezést. Ne felejtkezzen el a fogak hátsó részéről sem.

Ha megfelelő technikát alkalmaz, csak személyes preferenciáitól függ, hogy melyik fogselymet választja. Számos ilyen termék kapható, és akár több fajtát is választhat, hogy saját maga és családtagjai szükségleteit is kielégítse. Bármelyik termékre esik is a választása, a megfelelő technika segít eltávolítani a szájban maradt ételmaradékokat és ezáltal javítja a szájüreg egészségét.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Rita06

Rita06

Jelentett

Kérek termékmintát teszteléshez. Köszönöm!

  • Jelentem
Daviida

Daviida

Jelentett

Meg nincs mit ertekelnem. Varom ,hogy a csapat tagja legyek.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által