A fogzománcvesztés visszafordíthatatlan folyamat

A fogzománcvesztés visszafordíthatatlan folyamat

Az emberek több mint fele* ki van téve a fogzománc-erózió kockázatának. Cselekedjen most és tartóztassa fel a savak támadását!


A fogkrémválasztás során bárki könnyen összezavarodhat. A termékelnevezéseket és a marketing ígéreteket készpénznek véve ugyanis azt gondolhatnánk, hogy a fogzománc a hajhoz vagy körömhöz hasonlóan egy újjáépülő anyag, sőt, még jobb lesz, mint valaha. Ne hagyjuk magunkat becsapni! A fogzománcvesztés visszafordíthatatlan folyamat, épp ezért most kell cselekedni és megerősíteni azt a különféle károsító hatások ellen.

Miért fontos a fogzománc?

A fogzománc a fogakat borító külső réteg. Az egészséges fogzománc felülete sima és kemény, ez adja a fogaknak ragyogó, fehér külsejüket, továbbá védelmet nyújt a káros hatások ellen. A fogzománc az emberi test legkeményebb anyaga, amelyet azonban elgyengíthetnek bizonyos életmódbeli tényezők. A fogzománc nem épül újra.

Az ételekben és italokban található savak hatására a fogzománc sérülékenyebbé válik. Mi több, egy év alatt a fogzománc akár 10%-át is elveszíthetjük. Az általános fluoridos fogkrémek segítenek ugyan a fogzománc megerősítésében, azonban az ételek és italok megbolydíthatják ezt a folyamatot.

A fogzománc védelme

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
(16)

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém

Fedezze fel most!

Az Blend-a-med Pro-Expert Stabilizált Stannous Fluoridot alkalmaz, amely a fogzománchoz kötődve megkeményíti annak felületét és újraerősíti az elgyengült területeket.

Ez a védelem képes ellenállni modern étrendünknek, továbbá ellenállóbbá varázsolja a fogakat a mindennapos savak ellen azáltal, hogy egy hosszantartó és oldhatatlan védőpajzsot von köréjük. A végeredmény: 10-szer erősebb fogak az általános, fluoridos fogkrém használatához képest.

Tegyen azért, hogy fogzománca kellően megerősödjön és ellenálljon a károsító hatásoknak!

Tények a fogzománccal kapcsolatban

  • A fogzománc nem termelődik újra. Évente akár 10%-át is elveszíthetjük.
  • A fogzománc több mint 50%-a ki van téve a saverózió kockázatának
  • A Pro-Expert a savaknak ellenálló védőpajzsot von a fogak köré.
  • Akár 10x erősebb fogakat hagy maga után.**
* Statisztikai adatok az Egyesült Királyságból: D.W. Bartlett,, A. Lussi, N.X. West, P. Bouchard, M. Sanz, D. Bourgeois; Bukkális és linguális eredetű fogkopás lehetséges kockázatai európai fiatalok körében.
** A fogzománc erózióval szemben, egy átlagos, monofluorfoszfátot tartalmazó fogkrémhez képest.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Attiláné

Attiláné

Jelentett

szeretnék termékmintát kérni köszönöm

  • Jelentem
Alexa88

Alexa88

Jelentett

Szeretnék termékmintát rendelni. Köszönöm!

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által