A pihentető alvás hátterében

A pihentető alvás hátterében: tények, információk és tippek az ággyal kapcsolatban

Melyik párna a legjobb azoknak, akik oldalukra fordulva alszanak? Milyen gyakran takarítsunk az ágy alatt? Hány kalóriát égetünk el alvás közben? Ezekre a kérdésekre most válaszokat kaphat az alábbi írás segítségével.


article image

Tökéletes párna bármely alvópózhoz

Minden párna egyforma? Közel sem! A háton, oldalunkon és hasunkon történő fekvéshez különböző párnákat kell alkalmaznunk, pozíciótól függően. Találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb párnát!

article image

Praktikus ágytakarítási tippek

Rendszeres és alapos tisztítással elkerülhetjük a porcicákat, aktákat és egyéb barátaikat, így friss és illatos hálószobai oázist varázsolhatunk magunknak. Íme, néhány tipp a takarításhoz.

article image

Meglepő tények az alvásról

Milyen gyakran váltunk pozíciót alvás közben? Mennyit alszik egy átlag német?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által