A ragyogó mosoly titka

A ragyogó mosoly titka

A tökéletes fehér fogsor nemcsak szájhigiéniai szempontok miatt fontos, de az emberekkel való kapcsolatunkat is befolyásolja.


Mit sugall a ragyogó fogsor?

Az egészséges mosoly vonzó, és már az első találkozáskor segít a pozitív első benyomás kialakulásában.  Egészséges, vidám, pozitív kisugárzású ember benyomását kelti a szép, fehér fogsor, nyitott és barátságos személyiséget vélünk a mosoly mögött. Ha valaki bátran nevet ránk úgy, hogy megmutatja a ragyogó fogsorát, bizalmat sugároz, hiszen a fehér szín önmagában is a biztonságot, tisztaságot és ártatlanságot jelképez.

 

Mitől színeződhet el a fogunk?

Ahogyan öregszünk, fogaink egyre inkább elveszítik eredeti fehérségüket. Nem csak azért, mert a külső réteg az évek múlásával elvékonyodik, az alatta található réteg pedig sárgább. Számos olyan környezeti tényező is elősegíti az elszíneződést, mely felgyorsíthatja és erősebbé teheti a folyamatot. A kávé, tea, vörösbor, kóla fogyasztása és a dohányzás rendkívüli módon elszínezheti a fogakat, ezért ha szeretnénk vakítóan fehér fogsort, kerüljük rendszeres fogyasztásukat!

 

Mit tehetünk a ragyogásért?

Blend a Med 3D White Luxe Instant Pearl Glow 75ml fehérítő fogkrém
Blend a Med 3D White Luxe Instant Pearl Glow 75ml
(3)

Blend a Med 3D White Luxe Instant Pearl Glow 75ml fehérítő fogkrém

Fedezze fel most!

Használjunk rendszeresen fehérítő fogkrémet! Az enyhe elszíneződéseket orvosolhatjuk velük, sötétebb foltokkal azonban csak a fogorvos tud megbirkózni.  A tökéletes végeredmény érdekében, fontos a szájhigiénia! Legalább 2-3 havonta cseréljünk fogkefét, valamint a fogselyem használatát se felejtsük el. Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a leheletünk, a nyelvünkről is dörzsöljük le fogkefével a baktériumokat. Ez, a fogak szuvasodásának a megelőzésére is hatékony módszer.

 

Természetes megoldás

A szódabikarbóna kiváló fogfehérítő, hetente egyszer dörzsöljük át az elszíneződött fogakat! Ezenkívül az alma, sárgarépa, körte és zeller is segíthet, mivel hosszas rágásuk hatására fokozódik a  nyáltermelés, ami segít letisztítani az ételmaradékot a fogakról napközben. A cukormentes rágógumi is segít megőrizni fogaink épségét.

 

Célzott segítség az elszíneződések ellen

Nem csak fogkrémek segítségével vehetjük fel a harcot az elszíneződésekkel szemben! A különböző intenzitású foltokat speciális géllel, hidrogén-peroxidot tartalmazó készítményekkel kezelhetjük, melyet heti rendszerességgel kell alkalmazni, meghatározott ideig. Létezik fogfehérítő matrica, amit néhány percig kell a fogakra heyezni, valamint fehérítő sín, amit rá kell helyezni a fogsorra és a benne lévő gél hatására fehérednek a fogak. Ezenkívül fehérítő ecsetelőket is kipróbálhatunk, valamint a sínes megoldás UV fényes változata is több árnyalatot fehérít az elszíneződött fogakon. Ha nem lesz eredményes az otthoni fogfehérítésünk, keressünk fel szakembert, aki látványos árnyalatbeli különbségeket képes elérni.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által