A szex jótékony hatásai

A szex jótékony hatásai

A szex nemcsak csodálatos dolog, de számos pozitív hatása van az egészségünkre is.


Nézzük, miért érdemes szerelmeskedni!

  • A kielégítő szexuális élet hatására mindkét nemnél fokozódik a nemi hormonok termelődése. A nőknél az ösztrogén hatására csökkennek a premenstruációs szindróma tünetei, a férfiaknál pedig nő a tesztoszteron termelődése.
  • A szex fájdalomcsillapító hatása a termelődő endorfinnak, azaz a boldogsághormonoknak is köszönhető. A gyakori szeretkezés a férfiaknál csökkenti a prosztatarák kialakulásának az esélyeit.
  • A rendszeres nemi élet rendszeres testmozgásnak is számít, az orgazmus és az aktus közben olyan folyamatok mennek végbe a szervezetben, mint egy kardioedzés közben. Gyorsul a véráramlás, fokozódik a szívverés, és a légzés is szaporább lesz.
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által