Mobil alkalmazás az alvási problémák

Alvási problémák - mobil alkalmazás

A pihentető éjszakai alvás elengedhetetlen a modern anyukák számára.


A legújabb mobiltelefon alkalmazások segítenek az álmatlanság legyűrésében, hiszen segítségükkel úgy alhatunk, akár a tej. Csak legyen kéznél lefekvéskor a telefonunk és hagyjuk magunkat elrepíteni az álmok földjére. 

A legtöbb anyuka számára a mobiltelefon egy éjjel-nappal rendelkezésre álló segélyvonal. Noha a mobiltelefonokat számos, az alvással kapcsolatos zavar okaként szokták emlegetni, ezeknek az (iPhone és Andorid) alkalmazásoknak a segítségével mégis minőségibb alvást és sokkal hosszabban tartó pihenést érhetünk el. Ez pedig pontosan az, amire  szükségünk van akkor, ha helyt akarunk állni napözben. Próbálja ki az alábbi 6 alkalmazás valamelyikét, és vágjon neki kipihenten a következő napnak!

1. „Sleep cycle alarm clock” (az alvási ciklushoz igazodó ébresztő)
iPhone alkalmazás 
Talán arra tippel, hogy álmatlanságának oka az, hogy elhúzódott a gyerekek ágyba bújtatásának ideje; alvászavarainak valódi oka azonban saját alvási szokásaiban keresendő. Helyezze el telefonját az ágyában és hagyja, hogy az alkalmazás nyomon kövesse éjszakai aktivitását. Az iPhone beépített nyomonkövetője meg tudja állapítani, hogy mikor alszik mélyen és mikor nem. Hogy ne érezzük magunkat zombinak az ébredéskor, a „Sleep Cycle Alarm Clock” alkalmazás, a legkevésbé mély alvási  fázisban ébreszt bennünket. Az alkalmazás emellett információk seregét tartalmazza, grafikonokkal és különböző statisztikákkal. Ébredés után elemezze ki alvását! Ezután jobban el tudja majd dönteni, jó ötlet volt-e éjszaka sokáig fennmaradni hogy még megnézhesse kedvenc műsorát,  avagy sem. 

2. „Sleep as Android” (Alvás Android módra)
Android alkalmazás
Ez az alkalmazás szintén az alvási ciklusunkat elemzi. Méri az alvás során megtett mozdulatainkat, valamint adatokat gyűjt alvásunk ,,történetéről". Optimális alvási szakaszban ébreszt, illetve rögzíti a horkolást és az alvás közbeni beszédet. Ez a funkció hasznos lehet, amennyiben be akarjuk bizonyítani hálótársunknak, hogy horkolása olyan, akár egy gőzmozdonyé. Az alkalmazás abban az esetben is figyelmeztet, ha  gyermekünk rosszat álmodik és felkel az éjszaka közepén. Természetes hangok és altatók segítenek abban, hogy úgy alhassunk, akár egy kisbaba. Az alkalmazás két hetes próbaidőt biztosít. 

3. „Deep Sleep With Andrew Johnson” (Mély álom Andrew Johnson-nal)
iPhone és Android alkalmazás 
Emlékszik még arra, hogy gyerekkorában milyen sebességgel szundított el az esti mesék hallatán? Nos, Andrew Johnson hipnoterapeuta lágy, skót akcentusa pontosan ezt a hatást éri el. Alkalmazása tele van relaxációs technikákkal, és meditációs útmutatásokkal, melyeknek célja, hogy a maximumot hozzák ki a rendszeres és mély alvásból: tiszta, nyugodt gondolkodást és fizikai energiát.

4. „Omvana”Az iPhone és Android platformokon egyaránt elérhető az Omvana alkalmazás, amely elbeszélő relaxációs technikákat ötvöz egy hatalmas könyvtárnyi, kellemes és természetközeli dallammal, amelyek segítenek az elalvásban. Ráadásul, inspiráló beszédeket is kapunk híres vezérek, írók és meditációs tanárok szájából. Az alkalmazás 1000 különböző hangfelvételt tartalmaz, melyeket keverni és cserélgetni is lehet. Teljességgel személyre szabható vele az alvási élmény, miközben pozitív és motiváló üzenetekkel töltődünk fel. Mely másik alkalmazás képes erre?!

5. „Nature Sounds Relax and Sleep” (A természet hangjaira történő relaxálás és elalvás
Elérhető iPhone és Android operációs rendszerekenRegistration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Amikor háton fekszik ágyában, a plafont bámulja és közben fárasztó napjának emlékei kavarognak fáradhatatlanul a fejében, azt kívánva, bárcsak el tudna végre  aludni, tegye fel füllhallgatóját, és engedje, hogy ez az alkalmazás csodás tájakra repítse! Az alkalmazás a természet nyugodt hangjaira specializálódott: ócánokra, hullámokra, esőerdőkre, madarakra és vízesésekre. A hangokat csengőhangnak vagy ébresztőnek is be lehet állítani. Spóroljon az akkumulátorral és használja az alvásidőzítő funkciót: ez az alkalmazás kikapcsol, amint elszundítunk.

6. „Sleep Pillow Sounds White Noise Machine”
Iphone alkalmazás

Talán önt nem az esőerdő hangja ringatja álomba. Ez az alkalmazás konvencionálisnak nem mondható könyvtára, 70 különbőző hangfelvételből áll: pl. egy vonat zakatolása, egy mezőn vágtató ló, netán egy üvegpohárban csörömpölő jégkockák hangja. Ha egy motorcsónak berregése az ön esetében csak rémálmokhoz vezetne, válasszon egyet a természet hangjai közül! A személyes igények kielégítéséhez, az alkalmazás lehetőséget nyújt 300,000 különbőző hangkombináció létrehozására. Ez az alkamazás is rendelkezik alvási időzítővel, amely elalváskor fokozatosan halkul, ébresztéskor pedig fölerősödik. Legyenek szép álmai és mosolyogjon, amikor gyermekei reggel megjelennek hálószobája ajtajában! S persze ne felejtse el lehalkítani a csengőhangot sem!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által