Az álmok valóra válnak

Az álmok valóra válnak

A pihentető nyaralást követően gyakran érezzük, hogy “semmi sem lehetetlen”.


Hogyan őrizzük meg lelkesedésünket és valósítsuk meg az álmainkat?

A naptej illata még érződik bőrünkön, hajunkat kiszívta a nap a tengerparton. A nyaralás hangulata még ott lebeg a levegőben, képe azonban úgy halványodik, akár egy fakuló fénykép. Kezdi átvenni helyét a valóság, a jövőről történő álmodozás pedig torzul, mint egy délibáb. Ahogy telik az idő, ügyeljünk arra, hogy ne veszítsünk nyitott szemmel járó, lendületes hozzáállásunkból és ne adjuk fel az álmainkat! Ezek mind segítenek fantáziánk felpörgetésében; így igazán nagyot álmodhatunk, ez pedig kezdetnek kiváló. Ragadjuk meg fantáziánk motivációs erejét és elszántságunkat, majd lássunk neki egy konkrét terv kidolgozásának.

Merjünk nagyot álmodni!
Minden sikeres férfi és nő nagy álmodozó. Elképzelik jövőjüket, minden részletében tökéletesen, és a távoli cél elérése érdekében keményen dolgoznak nap mint nap. Képzelőerő nélkül lehetetlen volna kitörni a burokból.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ne ragadjunk le a képzelet földjén!
Az állandó képzelgés nem kifejezetten konstruktív – valamit kezdeni kell azokkal a bizonyos álmokkal, és persze nem szabad túllőni sem a célon.

A rés áthidalása
Annak érdekében, hogy áthidalja az elképzeléseink, illetve a valóság közötti távolságot, próbálja ki az alábbiakat:
írja le: vesse papírra részletesen fantáziáit/álmait. Mi az amit elképzelt maga elé? Hogyan is néz ki pontosan, hogyan érzi magát a tervével kapcsolatban, illetve annak megvalósítása miben lenne hatással életére?
Ütemterv készítése: minden elképzelésnek megvan az ütemterve, amely végül a végeredményhez vezet, és minden lépéshez bizonyos időre illetve pénzre van szükség. Ha ez magvan, akkor már kezd eltávolodni az álomtól és elindul a közeledés a valósághoz.
Teendők fölállítása Most pedig ideje tervezni – mi az amihez most azonnal hozzá tud látni? Mi az amit pénze és ideje is megenged? Mennyi pénzt szükséges félretennie havonta? Mennyi időre lesz szüksége a következő lépcsőfok eléréséig?
Cselekedjen most! A legnagyobb ellenség a dolgok halogatása… tegye meg, amit csak lehet, még akkor is ha ez csak kutatómunkát jelent, és tartsa elképzelését életben!
Kövesse nyomon az eseményeket: Kezdjen naplóba és jegyezzen le minden apró dolgot amit útja során sikerül elérnie. Így tisztán nyomon követhetőek lesznek a fejlemények, és átlátható, hogy mennyivel kerül közelebb álmai megvalósításához.
“Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.”

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által