Beteg gyermek - jó alvás tippek

Beteg gyermek - jó alvás tippek

A téli időszakban a gyerekek hajlamosabbak a megfázásra, amely az éjszakai alvást is megnehezíti. Mai cikkünkből megismerhet egy kis szertartást – ez az egyik leghatásosabb módszere annak, hogy az egész család ilyenkor is jól aludhasson. Mesélje el gyermekének az alábbi kis mesét, közben pedig végezze el a hozzá tartozó rituálét – ezután békésen fog aludni.


Amikor gyermekünk beteg és láthatóan szenved, mi is szörnyen érezzük magunkat. Ma megosztunk Önnel egy varázsmesét, melynek segítségével gyermeke hamar megnyugszik és megkönnyebbül. Most pedig… íme így kezdődik a mese:

"Van egy varázs-szertartás, ami elűzi a rossz álmok mumusát és csakis az anyukák ismerik. Az anyukák egymásnak adják tovább ezt a mesét, az idősebbek a fiatalabbaknak, hogy megvédhessék kisgyermeküket. Ma este én mesélem el neked. Készen állsz?"

“A szertartáshoz négy fontos dologra van szükségünk: két kis edény vízre, gyógynövényekre, egy pár zoknira, és sok-sok ölelésre anyától!”

"Először ebbe az edénykébe teszek egy kis varázsport. A radiátor melegétől a varázspor ereje betölt mindent és elűzi a rossz álmok mumusának szellemét.

A vízzel teli edény párásítja a szoba levegőjét és megkönnyíti a légzést.

"Most pedig készítek egy varázsitalt, amitől jól fogsz aludni és szépeket álmodsz majd – például azt, hogy repülsz át az égen – szeretnéd?".

A leghatásosabb, ha citrombalzsamból, hársfából vagy mentából készít herbateát gyermekének, amely tisztítja a légutakat és hozzájárul a test ellazulásához. Kísérletezzen az ízekkel: használhat egy teában kétféle gyógynövényt és tehet bele egy kis mézet vagy akár tejet is. A gyógynövényboltokban különböző gyógynövény-keveréket is lehet kapni.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

"Most pedig betakarjuk a lábadat. Hoztam egy pár varázszoknit is, amelyet mesebeli kalandozásaid során hordhatsz.

Jó ötlet, ugye? Egy kicsit megmelegítem, hogy ne fázzon a lábad."

A zokniknak köszönhetően gyermeke nem fog fázni és a puhaság érzése nyugtatóan hat rá.

"Végül pedig megmasszírozom a mellkasodat egy nagyon különleges kenőccsel; meglátod, olyan lesz, mint egy varázspajzs! Az eukaliptusz illata segít, hogy jobban alhass és megvéd a rossz álmoktól.

Csukd be a szemed és hagyd, hogy elrepítsen a képzelet birodalmába!”

A Vicks Vaporub megkönnyíti gyermeke légzését, a masszírozás pedig ellazítja a testét.

Ne feledje: a kezeinkkel gyógyíthatunk!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által