Egyszerű megoldás menstruációs görcsökre

Egyszerű megoldás menstruációs görcsökre

A menstruációval járó fájdalom sok nő életét nehezíti meg hónapról hónapra. Ha időben lépünk, megelőzhetjük a kínzó fájdalmakat, vagy legalább könnyíthetünk rajtuk.


  • A meleg segít az izmok görcsös összehúzódását ellazítani. Meleg borogatással enyhíthetjük a hasfájást, tekerjünk egy felmelegített fedőt törölközőbe és tegyük a hasunkra. Ha van megfelelő méretű rizspárnánk, azt is felmelegíthetjük fűtőtesten, vagy a sütőben. Készíthetünk egy hosszú zokniból kifejezetten erre a célra rizspárnát!
  • Jógázzunk! Néhány speciális nyújtó jógagyakorlat kifejezetten a fájdalmas menstruációt könnyíti meg.
  • Együnk vitamint! Az E-vitamin, a cink és a kalcium könnyebbé teszi a menstruáció nehéz napjait, fogyasszunk ilyenkor többet belőlük.
  • Igyunk sok folyadékot, a kamillatea kiválóan enyhíti a görcsöket!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által