Eltünteti az elszínezôdések

Eltünteti az elszínezôdések akár 100% át mindössze három nap alatt

A blend-a-med 3D White bemutatja minden eddiginél fejle ebb szájápolási technológiáját, amely segít a fogak elszíneződése elleni küzdelemben, hogy mindenki a legszebb mosolyát mutathassa!


Az elmúlt é kb nagy változások mentek vég-l úl évekbenál á kk é be a haj- és bőrápolás terén: az „all-in-one” azaz kombinált, időtakarékos termékeket a csúcs - technológián alapuló, egyedi innovációk váltották fel; olyan koncentrált készítmények, amelyek célzott és igazolható eredményeket hoznak. A legújabb szérumok, primerek, olajok és arcpakolások arra ösztönzik használóikat, hogy a kívánt eredmény érdekében valamivel több időt szánjanak a mindennapos szépségápolásra.

Van azonban a szépségápolásnak egy olyan területe, amely annak ellenére sem kap kellő figyelmet, hogy apró trükkökkel látványos hatást lehetne elérni: ez pedig a mosolyunk gondozása. Az emberek többsége éveken át ugyanazt a típusú fogkrémet, fogkefét és fogselymet használja, és csak ritkán gondol bele, milyen kevés figyelmet fordít fogaira ahhoz képest, hogy mennyi időt tölt például a bőrápolási cikkek kiválasztásával.

A blend-a-med 3D White most két olyan új terméket mutat be, amelyek a gyártó reményei szerint Önt is meg fogják győzni arról, hogy ér - demes újragondolnia fogfehérítési szokásait, és végre a megérdemelt figyelmet fordítani moso - lyára. Ezekkel a termékekkel mindössze három nap alatt eltüntethető a felületi elszíneződések káakár 100%-a*, miközben a fogzománcot is ápolja.

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
(16)

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém

Fedezze fel most!

A blend-a-med 3D White Luxe Perfection fogkrémben az elszíneződések hatékonyabb eltávolítása és a fokozott fehérítőhatás érdekében minden eddigi blend-a-med terméknél nagyobb koncentrátumban találhatók meg a gyártó intenzív fogfehérítő összetevői. A szájban oldódó mikrogyöngyök, melyek tisztítóhatása már fogmosás közben is érezhető, hatékonyan távolítják el a felületi elszíneződéseket. Klinikai tesztek igazolják, hogy a fogkrém mindössze há - rom nap alatt eltávolítja az elszíneződések akár 100% - át*. A tartós hatású, elszíneződést meg- előző technológiának köszönhetően fogai így még tovább fehérek maradnak, mint korábban. Mindemellett a szintén szájban oldódó nátrium - fluorid tartalmának köszönhetően erősíti a fogzománcot, segít megelőzni a fogszuvasodást és hosszan tartóan hűs, friss érzetet nyújt.

A ragyogó mosoly ideje elérkezett! A blend-a-med 3D White Luxe Whitening Accelerator intenzív fogfehérítő pasztát a kedvenc fogkrémével történő fogmosást követően kell alkalmazni. A polifoszfát-alapú, 3D White korszerű technoló - giának é a k ttő szilícium-dioxid hatás-iá k és kettős mechanizmusnak köszönhetően klinikailag igazoltan gyorsabb és tartósabb* fogfehérítő hatás érhető el a készítménnyel a csak fogkrémmel történő fogmosáshoz képest. Ez még a fogkefével nehezen elérhető helyekre is igaz, ráadásul a fog - zománcot is erősíti! Ahogy egy bőrápoló szérum látványos javulást nyújt a napi bőrápolásban, úgy a 3D White Luxe Whitening Accelerator fehérítő paszta optimális hatóanyagtartalma is teljesebbé teszi a fogfehérítést.

Ha bevásárlókosara a legújabb szépségápolási cikkektől roskadozik is, azért mindig maradjon elegendő hely arra, hogy a legragyogóbb értéké - ről, a mosolyáról is gondoskodhasson! Próbálja ki a blend-a-med 3D White Perfection fogkrémet és a Whitening Accelerator fogfehérítő pasztát még ma, hogy mosolyát gyorsan és tartósan ragyogóvá varázsolhassa!**

*

**

a felületi elszíneződések eltávolítása révén

a felületi elszíneződések eltávolítása révén, a blend-a-med 3D White fogkrémhez képest

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

eastlady1955

eastlady1955

Jelentett

Remek termék, szeretem használni. Nem használom régen, de az eddigi tapasztalatom kiváló.

  • Jelentem
Jenni

Jenni

Jelentett

Szeretnék én is termékmintát!

  • Jelentem
Izolda

Izolda

Jelentett

Szeretném kiprobálni a terméket.��

  • Jelentem
spring

spring

Jelentett

Én folyamatosan használom kb. 3 hete,nagyon kellemes, mentolos nem csíp, de nem igazán hófehér a fog tőle, én többet vártam de lehet,hogy hosszas használat meghozza a gyümölcsét.

  • Jelentem
ebi797

ebi797

Jelentett

Szeretném kipróbálni. Kérnék termékmintát ha lehetne! :)

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által