Fedje fel valódi szepségét

Fedje fel valódi szepségét a 3D WHITE Technológiával!

Bármilyen stílust is képvisel, a 3D White új, kétlépcsős eljárása garantáltan új szintre emeli megjelenését!


Ha figyelemmel kíséri a divat világát, valószí- nűleg Önnek is feltűnt, hogy a kifutókon forradalmi változások történtek a modellek megjelenését illetően: mindenki másképp néz ki. Nemcsak az előző évhez képest, de egymással összehasonlítva is. Ennek oka, hogy jelenleg nincsen meghatározható és uralkodó divatideál, és a nőkben éppen az egyediséget tartják a legtöbbre.

Az általános szépségideálról alkotott fogal- mak még soha nem voltak ennyire sokfélék – van azonban néhány dolog, ami sosem megy ki a divatból. A szép, egészséges bőr, a csillogó haj és a ragyogó, fehér mosoly adják a tökéletes alapot ahhoz, hogy az Ön szépsé- ge a stílustól függetlenül mindig ragyogjon!

Ha bőr- és hajápolási technikáit már közel tökéletesre is fejlesztette olyan egyedi készítményekkel, mint pl. szérum, intenzív kezelések és primerek, itt az ideje, hogy fog- ápolási szokásai is kellő figyelmet kapjanak.

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
(16)

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém

Fedezze fel most!

A blend-a-med 3D White, amely világszerte egyet jelent a gyönyörű mosollyal, most két olyan terméket mutat be, amelyek új szintre emelik a fogfehérítést.

A legfejlettebb és leghatékonyabb 3D White fogfehérítő technológiát alkalmazó, továbbfejlesztett Luxe Perfection fogkrém mellett a Blend-a-med 3D White bemu- tatja a fogmosás utáni Luxe Whitening Accelerator intenzív fogfehérítő pasztát. A felszíni elszíneződések kíméletes, de alapos eltüntetése előhozza minden mosoly valódi szépségét!

BLEND-A-MED 3D WHITE LUXE PERFECTION

Továbbfejlesztett összetétel, tripla elszíneződés-oldó hatással.*

A felszíni elszíneződések akár 100%-át* is eltávolítja.

Látható eredmények már három nap elteltével.

Védi a fogakat az elszíneződésektől.

BLEND-A-MED 3D WHITE LUXE WHITENING ACCELERATOR FEHÉRÍTŐ PASZTA

Gyorsítja a felszíni elszíneződések eltávolítását a fogkefével nehezen elérhető helyeken is.

Tartósabb fehérítő hatást nyújt a csak fogkrémmel végzett fogmosáshoz képest, véd az elszíneződések ellen.

Erősíti a fogzománcot.

A csak fogkrémmel végzett fogmosáshoz képest erősebb és tartósabb fehérítő hatást fejt ki.

*

A blend-a-med 3D White fogkrémek használatávalösszehasonlítva

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gizus76

Gizus76

Jelentett

A blend-a-med 3D White fresh fogkrémet próbáltam már, amivel nagyon meg vagyok elégedve, kb.1-2 hetes használat után már látható az eredmény a fogaim fehérebbek lettek. Mindenféleképpen ki fogom próbálni a továbbfejlesztett Luxe Perfection fogkrém változatot is.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által