Feltétlenül ápolt bőr, feltétel nélküli szeretet

Feltétlenül ápolt bőr, feltétel nélküli szeretet

Valószínű, hogy mostanra már csöndesen tudatára ébredt annak a szeretetnek a mélységére, melyet babája iránt érez, mi több, a pusziadás világrekordját is lassan megdöntötte.


S valóban, a fiatal apukák hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, ha arról van szó, hogy babájuknak puszit kell osztogatni arcocskájára, buksijára, pocakjára. Talán érdemes megemlíteni, hogy az ajkak körüli borosta keménysége a rézhuzaléhoz hasonlatos…

A „felfedező” babák körülbelül 6 hónapos koruk körül folyamatosan próbálják megérinteni, elkapni vagy megbökni a szülők arcát, ezzel jelezvén szándékukat a kapcsolat létesítésére. Az ápolt arcbőr ilyenkor nemcsak „biztonságosabb viselet”, de érintése is kényelmesebb a babának. A tettek többet érnek a szavaknál: ezért a baba (és a mama) kedvéért győződjön meg arról, hogy a borotválkozást a Gillette legkiválóbb borotvájával, a Gillette Fusion ProGlide borotvával végzi, és asima arcbőr lekötelezettjévé válik!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A Gillette ProGlide borotvazselé felpuhítja az arcszőrzetet, azonban a hab a tortán az egész napon át tartó puha arcbőr, melynek eléréséhez a Gillette Pro 3 az 1-ben Azonnali Hidratáló Balzsamot ajánljuk, hogy büszke apai arcának érintése öröm legyen kisbabája számára! Sok sikert az apasághoz, és ne feldje: Gillette, apukásan (is) tökéletes.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által