GI indexű

Fogyókúrás étrend alacsony GI indexű gyümölcsökkel

A gyümölcsfogyasztás kiváló megoldás a kiegyensúlyozott és egészséges étrend fenntartásához. Némelyik gyümölcs azonban sokkal több cukrot tartalmaz, mint ahogyan azt gondolnánk! Tekintse meg kinyomtatható táblázatunkat, amely a 10 legalacsonyabb glikémiás indexszel rendelkező gyümölcsöt sorakoztatja fel. Akár a hűtőgépre is kiteheti ezt a színes tájékoztatót, amely emlékeztetőül szolgál az egész család számára!


glycemic index image

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Egészséges italok
A legnépszerűbb egészséges italok összehasonlító ábrája

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által