Friss lehelet

Friss lehelet

A rossz szagú lehelet igencsak kellemetlen lehet egy társasági beszélgetés során.


Ha mi nem szeretnénk kínos helyzetbe kerülni, tartsunk be néhány fontos higiéniai szabályt!

Ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben, fontos az is, hogy friss legyen a leheletünk. Hiába mosunk reggel fogat, az elfogyasztott étel, vagy például kávé hatására máris úgy érezhetjük, hogy a kellemes friss érzés elillant a szánkból. Íme néhány praktikus tipp, hogy egész nap megőrizhessünk a friss lehelet érzését:

1. Nyelvtisztító kefe

A friss lehelethez nem csak az egészséges fogak elengedhetetlenek. A nyelvünkön ugyanis a nap folyamán szintén megtelepednek a baktériumok, amelyeket azonban egy nyelvtisztító kefe segítségével könnyedén eltávolíthatunk. A legjobb, ha ezt a kis eszközt reggel és este is használjuk nyelvünk megtisztításához.

2. Napi két-három fogmosás

A friss lehelet alapszabálya: minden étkezés után alaposan mossunk fogat! HaHa Használjunk olyan fogkrémet, amely teljeskörű védelmet nyújt a fogainknak, emellett a friss leheletről is gondoskodik!

Az esti fogmosáshoz feltétlenül használjunk fogselymet és úgynevezett fogköztisztító kefét, amelyek a rejtett részeket is tökéletesen tisztává varázsolják. 

3.
Szájvíz

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém
(16)

Blend-a-med Complete Protect Expert Deep Clean Fogkrém

Fedezze fel most!

Egy gyors trükk, ha valamilyen különleges ok miatt gyorsan kell megtisztítanunk a fogainkat: tartsunk mindig a kézitáskánkban egy üveg szájvizet, amellyel öblögethetünk és felfrissíthetjük a leheletünket.


4.
Inni, inni, inni

Naponta igyunk meg legalább hat-nyolc pohár vizet, mert a folyadék gondoskodik arról, hogy akár órákkal a fogmosás után is friss legyen a leheletünk. A megfelelő nyálképződésnek köszönhetően ugyanis a baktériumokat „kimossuk” a szánkból, ráadásul kevesebb is képződik. Ha éppen nincs a közelünkben víz, rágózással is segíthetünk a nyálképződésen. 

5. Gyömbér a nyelvre

A gyömbér illóolajai antibakteriális hatásúak, jótékonyan befolyásolják a leheletünket. Egyszerűen vágjunk le egy vékony szeletet, és néhány percre helyezzük a nyelvünkre. Ha nincs nálunk friss gyömbér, készítsünk filterből egy gyömbéres teát, és azt kortyolgassuk el.


Ajánlott bejegyzések:

Téli bőrápolás otthon

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által