Fürdetési idő

Fürdetési idő

Amire szüksége lesz: puha, kapucnis fürdőlepel és mosdókesztyű, textilpelenka a szemek egtörléséhez, babafürdető, sampon és egy puha hajkefe.


FÜRDŐKACSÁK, SORAKOZÓ!
Amire szüksége lesz: puha, kapucnis fürdőlepel és mosdókesztyű, textilpelenka a szemek  egtörléséhez, babafürdető, sampon és egy puha hajkefe. Ha mindez kéznél van, könnyebben végezhető el a hadművelet. A víz hőmérséklete 36-37 °C körül legyen, ezt könyökével ellenőrizheti, de még jobb, ha erre alkalmas hőmérőt használ. Ahhoz, hogy a baba jól érezze magát, fontos, hogy a fürdőszoba hőmérséklete is kellemesen meleg legyen.

PANCSIZÁS APA KARJAIBAN
A fürdetés ne legyen hosszúra nyújtva! Gondosan helyezze a babát a kis kádjába, úgy, hogy egyik karjával a hátát támasztja meg, nyitott tenyerével pedig folyamatosan tartja a baba fejét és nyakát. Ezt a fogást kövesse akkor is, amikor a baba már fel tud ülni. Az első fürdetések alkalmával természetes, ha a baba felsír, mivel szokatlan neki az új helyzet, de a fürdetés hamar a nap fénypontjává válik. Ne feledje, egy kis becézgetés a fürdetés közben csodákat művel, és ettől kezdve a kisbaba az Ön első számú rajongója lesz!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

ZSUPSZ A VÍZBE...
A megfelelő fürdetéshez elég az 5 cm mély víz. Gyengéd, babáknak kifejlesztett termékekkel finoman szappanozza be a baba minden testrészét, majd mossa le: tisztítsa meg a fülek mögötti területeket, a kar-, nyak- és lábhajlatokat, térdeket és a baba popsiját is. Soha ne dörzsölje a bőrt! Ha végzett mindezzel, vegye ki a babát a vízből, bugyolálja egy puha, kapucnis fürdőlepelbe, majd gyengéden itassa fel bőréről a vizet. Amíg a köldökcsonk nem esett le, egy puha babaszivaccsal és egy tál meleg vízzel gyorsan mosdassa le a picit. Mosdatás közben tartsa rajta a törülközőt, és a végtagokat külön-külön tisztítsa, majd törölje szárazra. Így a köldökcsonk, aminek a lehető legszárazabbnak kell maradnia, nem ázik el. Miután a köldökcsonk leesett, a baba készen áll az első csobbanásra.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Kriwyás

Kriwyás

Jelentett

Szeretnék kérni termék mintát,mert mink persilt használunk ami mondhatom nem igazán tisztít csak allergiásak vagyunk ha mosószert váltunk.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által