Fürdőkultúra otthon

Fürdőkultúra otthon

Nem kell ahhoz SPA-ba menned, hogy egy jó fürdő örömeit élvezhesd. Könnyedén SPA-vá varázsolhatod az otthonodat is, csak egy fürdőkád, és néhány illóolaj szükséges hozzá. A SPA a “Salus Per Aquam” kifejezés rövidítése, amely latinul azt jelenti, “egészség víz által”. Az első SPA Belgiumban nyílt a katonák testi és lelki kezeléséhez használatos termálforrások mellett. Manapság szinte minden szálloda és nagyobb szépségszalon rendelkezik SPA-val.


Íme így tudod az otthonodat SPA-vá változtatni a tested és lelked megnyugtatására.

• Először is, keress fel egy bioboltot, és vásárolj organikus illóolajakat (lehetőleg gyömbért, levendulát és verbénát), valamint illatosított gyertyákat, a neked tetsző illattal. Próbálj meg nem gondolni semmi negatívra, és igyekezz ellazulni, miközben hazafelé mész.
• Otthon tegyél be kellemes, lassú zenét. Tedd a gyertyákat a fürdőszobába, és gyújtsd meg őket. Töltsd meg a kádat meleg vízzel, és öntsd bele az illóolajokat.
• Pihenj a kádban 30 percig, miközben finoman masszírozod magad. Fürödj meg, és dörzsölt át a tested ásványi sóval, hogy megszabadulj az elhalt hámsejtektől.
• Miután kiszállátál a kádból, kendd be a tested testápolóval, körkörös mozdulatokkal. Spriccelj magadra ásványvizet, hogy bőröd megnyugodjon.
• Végül pedig vegyél fel valami tiszta, lágy és kényelmes ruhát, és feküdj le. Vegyél mély lélegzeteket az orrodon, és engedd ki a levegőt a szádon.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


Mi történik egy SPA-ban?
A SPA-kban többféle természetes kezelés folyik, mint péládul a növényi aroma- és illatterápia vagy a sárpakolás.

Párakabin: a pórusok kitágítása hőenergia segítségével.
Svédmasszázs: a gyengébb, fáradt izmok, pl. a váll, lábak és karok masszírozása.
Thalassoterápia: tengervizes kezelés
Fango: a vérkeringés felgyorsítása ásványi anyagokkal teli sárpakolással
Balneoterápia: termál- vagy tengervíz alatti masszázs. Narancsbőr ellen és karcsúsításhoz tökéletes.
Sárfürdő: felelegítis a testet, és hatékony a reuma, valamint a bőrproblémák ellen a benne lévő kén és vulkáni ásványok miatt.
Reflexológia: speciális talpmasszázs, ahol minden pont egy-egy szervnek felel meg.
Vízsugármasszázs: a test ellazítása erős vízsugár segítségével.
Római termálfürdő: melegvizes medencék, szauna és hőkabin az izmok ellazításáért.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által