Hasizom gyakorlatok - 1. rész

Hasizom gyakorlatok - 1. rész

Szeretnénk laposabb, feszesebb, izmosabb hasizmokat, ezáltal karcsúbb derekat és jobb testtartást? Könnyebb a dolgunk, mint hinnénk! Egy nagyon egyszerűen, otthon is végrehajtható, de mégis a teljes has izomzatát átmozgató gyakorlattal máris közelebb kerülhetünk célunkhoz!


Első lépés: bemelegítés
Sérülésre, fájdalomra senkinek nincs szüksége, emiatt nagyon fontos, hogy bemelegítsünk a torna előtt. Ezzel felkészítjük a testet a terhelésre, javul az edzés hatékonysága is, és rá tudunk hangolódni a további mozgásra. A fejünktől lefelé haladva mozgassuk át alaposan a testünket, végezzünk nyak-, kar- és törzskörzéseket, mozgassuk át lábainkat, szökdeljünk, fussunk helyben. Ha már szaporábban ver a szívünk és gyorsabban vesszük a levegőt, akkor kezdhetjük a hasizomgyakorlatot.

Felülés könyök és térd érintéssel
Helyezkedjünk el hanyattfekvésben a talajon, a térdeinket húzzuk fel úgy, hogy a talpak a talajon legyenek. A kezünket tegyük tarkóra, fejünket kicsit emeljük meg. Feszítsük meg a hasizmainkat, majd emelkedjünk el úgy a talajtól, hogy a jobb könyököt és a bal térdet egymás felé húzzuk, míg össze nem érnek. A bal váll és a jobb talp végig maradjon a talajon. Miközben emeljük a kezünket és a lábunkat, fújjuk ki a levegőt. Ezután lassan ereszkedjünk vissza a kiinduló helyzetbe, közben szívjuk be a levegőt. Ismételjük úgy a gyakorlatot, hogy most a bal könyököt húzzuk a jobb térdhez. A derekunkat végig szorítsuk a talajra, a felülés közben ne rángassuk a felsőtestet, dolgozzunk hasizomból. Végezzünk 3x20 ismétlést hetente háromszor.

Nyújtsuk meg a hasizmot!
Először hanyattfekvésben nyújtózzunk ki a kezeinkkel és a lábainkkal, érezzük, ahogy az egész test megnyúlik. Ezután forduljunk hasra a talajon, támaszkodjunk a tenyerünkre, nyújtsuk ki a karunkat, emeljük fel a fejünket, homorítsuk a hátunkat, próbáljuk meg úgy feltolni a felsőtestünket, hogy érezzük a hasizmok megnyúlását. A köldök és a csípő maradjon végig a talajon, csak a mellkast emeljük el a talajtól.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Információk letöltése

Töltse le személyes edzésterv kártyáját!

Regisztráljon és mi elküldjük Önnek a harmadik gyakorlatsort is hasra

Hasizom gyakorlatok – 2. rész
Létezik olyan komplex gyakorlat, amit ha rendszeresen elvégzünk, megerősödnek a hasizmaink

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által