Hogyan használjunk tampont?

Hogyan használjunk tampont?

Ha most használ először tampont, elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet. Azonban ne ijedjen meg, ha már megtanulta, hogyan kell jól csinálni, megy majd, mint a karikacsapás. Mi a titok? Lazuljon el, maradjon nyugodt - és ne próbáljon meg tampont felhelyezni, amikor nem menstruál.


Hatékony tamponhasználati tippek:

-          A tampon felhelyezését akkor érdemes gyakorolni, amikor a vérzés közepes erősségű.

-          Helyezkedjen el egy, az Ön számára kényelmes pozícióban. Vannak akiknek könnyebb, ha szétterpesztett lábakkal lehajolnak, de helyezheti egyik lábát a WC ülőkére, vagy a kád szélére is – természetesen ne túl magasan. Próbáljon ki több pozíciót, hogy megtalálja azt, ami a legkényelmesebb.

-          Még ha applikátort is használ, ne felejtsen el kezet mosni a tampon felhelyezése előtt és után.

-          Mielőtt felhelyezi a tampont, győződjön meg róla, hogy a kihúzószál kívül van és lazán lóg.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

-          Fontos, hogy felhelyezéskor a tampont, hátrafelé irányítsa, ne egyenesen felfelé. Így a tampon követi a hüvely természetes dőlésszögét.

-          A tampon akkor van helyesen felhelyezve, ha nem érzi. Ha kényelmetlen, óvatosan húzza ki a kihúzószál segítségével, és helyezzen fel egy másikat, ezúttal egy kicsit próbálja meg feljebb.

-          Ezután óvatosan távolítsa el az applikátort, tegye egy papírzsebkendőbe, és dobja egy kukába. A használt tampont ugyanígy dobja ki.

Minden Tampax tamponhoz mellékelnek használati utasítást, mely lépésről-lépésre leírja, mi a teendő – használat előtt kérjük, mindenképp olvassa el a használati utasítást, mert a tamponok típusától függően lehetnek minimális eltérések.

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által