Hogyan válasszam ki a legjobb női higiéniai terméket?

Hogyan válasszam ki a legjobb női higiéniai terméket?

Az alapkérdés az, hogy egészségügyi betétet, vagy tampont használjunk? Mindkettő jó megoldás lehet már az első menstruációtól kezdve és mindkettő rengeteg változatban, felszívóképességgel és méretben kapható. Azonban van néhány alapvető különbség a kettő között.


Egészségügyi betétek

Külsőleg használandók és a fehérneműben kell helyezni őket. Az első pár ciklus idején viselésük tökéletes megoldás lehet. Könnyen meg lehet őket szokni, és használatuk során még többet megtudhat saját menstruációs vérzéséről: Mikor a legerősebb, mikor a leggyengébb? Milyen gyakran kell cserélni a betétet?

Ezek az információk hasznosak lehetnek később, hogy a legmegfelelőbb tampont válassza a ciklus minden napjára, hiszen a betétek és a tamponok átlagos felszívóképessége megegyező.

Tamponok

A tamponokat a hüvelyen belül kell elhelyezni, mert így a menstruációs vérzést közvetlenül a kiindulási pontnál szívják fel, még mielőtt elhagyná a testet. Ezáltal a fehérnemű tiszta marad és akár sportol, táncol, vagy más tevékenységet végez, nyugodtan megteheti ezt a menstruáció ideje alatt is. Láthatatlan védelmet nyújt és akkor sem látható, ha szűk szoknyát vagy fürdőruhát visel. 

Tampon használatakor fontos, hogy azonnal cserélje ki, ha az felszívta a maximum nedvességet.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Könnyebb lehet a tampon felhelyezése applikátor segítségével – pl.: Tampax Pearl® tamponok, melyek applikátora puha, és a lekerekített formatervezésnek köszönhetően kényelmesebb a tampon felhelyezése. Számos más Tampax® tampon is applikátorral kapható.

Azonban néhány lány számára így is okozhat aggodalmat a tamponhasználat – ebben az esetben meg kell várni, amíg teljesen felkészültek rá. Addig pedig hordjanak egészségügyi betétet.

Ha lánya menstruálni kezd, talán szívesen áttekintené a gyakran ismételt kérdésre adott válaszokat, hogy segíthessen neki.

Betétek+tamponok

Ha egy lány könnyedén használ tampont és egészségügyi betétet is, akkor lehet, hogy számára az a legjobb megoldás, ha a kettő kombinációját használja. Ha nincs átázás, nincs miért aggódni!

Kezdő tamponviselők számára ez a fajta rendszer, vagy a tisztasági betétekkel kombinált szintén javasolt.

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Csillag2013

Csillag2013

Jelentett

Termékmintát szeretnék kérni. Köszönöm.

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által