Hogyan vészeljük át a menstruációs ciklust átázás nélkül?

Hogyan vészeljük át a menstruációs ciklust átázás nélkül?

Tampon viselése esetén a saját menstruációs vérzéséhez legmegfelelőbb típusú tampont kell választania. A nehezebb napokra a maximum felszívóképességű és nagyobb méretű tamponokat válassza, míg a gyengébb vérzés idejére a kisebbek is megfelelnek.


De ez az alapelmélet nem ad minden kérdésünkre választ. Összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést a ciklus idején előforduló átázással kapcsolatban (GYIK).

Hogy döntsem el, melyik az én vérzésemnek megfelelő felszívóképességű tampon?

Ez általában a tapasztalattal alakul ki – nincs más dolga, mint a ciklus idején kipróbálni többféle tampont. Ha 4 óránként cserélni kell, akkor válasszon nagyobb felszívóképességűt. Másrészt azonban, ha 4-8 óra eltelte után is lát fehér szövetrészt, akkor váltson kisebb méretű tamponra.

Használhatok-e tampont éjszaka?

Igen. Lefekvés előtt közvetlenül helyezzen fel egy tiszta tampont és ébredés után minél előbb cserélje ki. A legjobb az, ha a legkisebb felszívóképességű tampont használja, ami 8 órán át is tarthat. Tehát, ha az éjszakai vérzés felszívására elég a közepes, vagy mini méretű tampon, akkor nem kell nagyobbat viselnie, csak azért mert éjszaka van szüksége rá.

Egészségügyi betétet, vagy tampont használjak?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ez teljesen az Ön egyéni igényi döntik el – viselje azt, amelyik a legkényelmesebb. A tamponok nagyobb szabadságot nyújtanak, de hosszabb ideig tarthat, míg megszokja viselésüket. Időközben az is jó megoldásként merülhet fel, ha kombinálja a kettőt: egy Always egészségügyi betét egy Tampax tamponnal kombinálva biztos védelmet nyújt.

Néhányan tisztasági betétet is viselnek tamponnal, hogy a fehérnemű teljesen tiszta maradjon. 

Műanyag applikátorral, vagy azok nélkül kapható tampont használjak?

Ez csak szokás kérdése. Van, akinek kényelmesebb applikátorral felhelyezni a tampont és van, akinek nem. 

A filigrán alkatú nők számára kisebb méretű tampon a javasolt?

Ez egy tévhit. A tamponméret a vérzés mértékével függ össze. Tehát, ha filigrán alkat is, de a vérzése erős, használjon nagyobb méretű egészségügyi betétet és nagyobb felszívóképességű tampont – ezek nyújtják a legnagyobb kényelmet.

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által